CHANEL Allure Homme EdT

CHANEL Allure Homme EdT

CHANEL Allure Homme EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHANEL Allure Homme EdT - popis produktu

Toaletná voda CHANEL Allure Homme EdT:Pánska toaletná voda Chanel Allure Homme EdT s drevito-korenistou vôňou a rozprašovačom je určená pre skutočných mužov. Dlhotrvajúca vôňa je plná prekvapení, mieša v sebe hravosť, sviežosť aj eleganciu. V základe ucítite céder a vetiver, ktorý sa snúbi s hlavou, ktorú tvorí fazuľa tonka, labdanum a čierne korenie. V samotnom srdci vás očarí tangerínka, bergamot a koriander. Netradičná kombinácia plná prirodzenosti.Kľúčové vlastnosti toaletnej vody Chanel Allure Homme EdT 100 mlPánska toaletná voda s rozprašovačomPodmanivá drevito-korenistá vôňaOriginálna kombinácia starostlivo vybraných prírodných zložiekToaletná voda Chanel Allure pre skutočných mužovHlava: fazuľa tonka, labdanum, čierne korenieZáklad: atlaský céder, vetiverSrdce: tangerínka, bergamot, koriander

Tento produkt sa nachádza v kategórii Toaletné vody, patrí značke Chanel, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt CHANEL Allure Homme EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumové vody od značky Chanel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Chanel, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

CHANEL Allure Homme EdT - parametre produktu

CHANEL Allure Homme EdT - história ceny a dostupnosti

CHANEL Allure Homme EdT - ďalšie zaujímavé produkty

CHANEL Allure Homme EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?