DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - popis produktu

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT:Toaletná voda Pour Homme od DOLCE & GABBANA je aromatická fougere vôňa pre mužov, ktorá je plná kontrastov. Je vhodná pre moderných a sebavedomých mužov, ktorí vyznávajú klasický štýl, ale radi vyskúšajú vo svojej obľúbenej vôni i originálne prvky. Parfum bol uvedený na trh v roku 1994 a v roku 2012 tvorcovia vôňu obnovili a ešte viac doladili. Flakón má zaoblené tvary a vyžaruje z neho tajomnosť a elegancia. Zloženie aromatickej vône DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT predstavuje dokonalú kombináciu citrusov, levandule, korenia a šalvie s cédrom, tabakom a fazuľou tonka.Kľúčové vlastnosti pánskej toaletnej vody DOLCE & GABBANA Pour Homme EdTPánska toaletná voda od Dolce & GabbanaAromatická vôňa pre atraktívnych moderných mužov V prvých minútach sa rozvinie kvetinové neroli s korenistým podtónom v kombinácii s citrusovou sviežosťouSrdce vône predstavuje levanduľa doplnená korením a šalviou Základ vône je postavený na tabaku a cédrovom dreve so sladkými náznakmi fazule tonka DOLCE & GABBANA Pour Homme skvele podčiarkne vašu osobnosť Dodávaná v elegantnom zaoblenom flakóne s modrým viečkomZloženie:Hlava: bergamot, neroli, mandarínka, citrusySrdce: levanduľa, korenie, šalviaZáklad: céder, tabak, fazuľa tonka

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody, patrí značke Dolce & Gabbana, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Dolce & Gabbana, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Dolce & Gabbana, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - parametre produktu

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - história ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - ďalšie zaujímavé produkty

DOLCE & GABBANA Pour Homme EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?