Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 219 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New - popis produktu

Stolička FORCE 7.5 je produkt patriaci poľskej značke herných stoličiek, ktorej hlavným posolstvom je poskytnúť produkt v najvyššej kvalite, modernom dizajne a s mnohými hodnotami za najlepšiu cenu. Certifikáty CE a SGS Toto kreslo má certifikáty SGS a CE, ktoré potvrdzujú najvyššiu kvalitu a súlad s medzinárodnými štandardmi. Ste vášnivým hráčom, fanúšikom najnovších technológií alebo si len chcete sadnúť na pohodlné kreslo s úchvatným dizajnom? Áno! Toto je herná stolička Force 7.5! Masívna a pevná, sadnete si a hneď je pre vás úroveň PRO úplnou hračkou. Vaši konkurenti a priatelia budú cítiť rešpekt, keď uvidia váš nový počítačový Trón. Obrovská funkčnosť a praktické riešenia vám umožnia tráviť ešte viac času pred počítačom pohodlným a zdravým spôsobom. Špeciálne vlastnosti: Mimoriadne pohodlné a odolné herné kreslo Sedadlo zaisťuje ergonómiu práce a pohodlie Dizajn odkazuje na trendy zo sveta hier a internetu Kombinácia najlepších materiálov a riešení Odvetraná PU HD koža s technológiou AIR Materiál obsahujúci unikátnu zmes uhlíkových vlákien Špongia Free Air kombinovaná so studenou penou Stolička sa stará o správne polohovanie chrbta Bedrový vankúš núti mať správnu polohu chrbtice Špeciálne profilovaný vankúš na hlavu Odolný, ľahko udržiavateľný materiál Mechanizmus SoftFlex na hojdanie kresla Mechanizmus SeatRest zodpovedný za sklápanie operadla Nastaviteľné 5D podrúčky - primeraná opora pre predlaktia Kolieska z polyuretánovej gumy chránia podlahu pred poškriabaním

Tento produkt nájdete v skupine Herné kreslá, patrí značke HUZARO, Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New patrí do skupiny produktov Herné stoličky, je v ponuke značky HUZARO, Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Herné produkty od značky HUZARO, Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New - parametre produktu

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New - história ceny a dostupnosti

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New - ďalšie zaujímavé produkty

Kreslo Pre Hráča Force 7.5 Red New - ako nakúpiť najvýhodnejšie?