Kôš na poháriky do umývačky riadu

Kôš na poháriky do umývačky riadu

Kôš na poháriky do umývačky riadu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kôš na poháriky do umývačky riadu - popis produktu

Taktiež premýšľate, kam uložiť do umývačky všetky poháre od vína, tak aby sa nepoškodili a dokonale umyli? Electrolux vám ponúka riešenie! Vďaka špeciálnemu variabilnému stojanu pre všetky typy pohárov môžete zabudnúť na ručné umývanie a leštenie. Aj tie najkrehkejšie poháriky umyjete v umývačke bez rizika prevrhnutia a rozbitia.Tento držiak pojme až 8 pohárov - od malých až po tie najvyššie. Potrebujete umyť len štyri? Nie je problém. Jednoduchým sklopením jedného ramena zúžite veľkosť stojanu na polovicu a ušetríte tým miesto v umývačke. Na úsporu miesta aj mimo umývačku sa dá stojan jednoducho zložiť a zasunúť do úložného priestoru. Po zložení je len 5 cm široký! Proste dokonalé riešenie. Jednoduchým zatlačením nožičky pohára do modrej gumovej 'spojky' dôjde k jej prelomeniu vovnútri stojanu a uchytením nôžky pohárika pod uhlom tak, aby v nožičke nezostávala stáť voda.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Umývačky riadu, je v ponuke značky ELECTROLUX v ponuke e-shopu PreVysavace.sk.

Produkt Kôš na poháriky do umývačky riadu je možné nájsť medzi produktmi v skupine Poháre na víno, je v ponuke značky ELECTROLUX v ponuke e-shopu PreVysavace.sk.

Kôš na poháriky do umývačky riadu - parametre produktu

Kôš na poháriky do umývačky riadu - história ceny a dostupnosti

Kôš na poháriky do umývačky riadu - ďalšie zaujímavé produkty

Kôš na poháriky do umývačky riadu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?