KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý - popis produktu

Knižnica s vankúšom pre deti sa otvára pomocou pôvabnej okennej úchytky a vytvára jedinečnú atmosféru. K dispozícii je v niekoľkých pastelových farbách a vďaka nemu bude detský priestor vizuálne teplý a priateľský - ideálny na zábavu, relaxáciu a štúdium. Okná sú potiahnuté mäkkým materiálom a sú príjemné na dotyk. 

Vo vnútri si môžete postaviť jedinečný domček pre bábiky! Dieťa dostane neobmedzený priestor pre svoju fantáziu - môže napríklad osvetliť okno zvnútra baterkou alebo malou lampou. Dve okná sú dve poschodia, kde žijú bábiky alebo možno medvedíky? 

V izbe vybavenej detským nábytkom, ako sú domčeky pre bábiky, sa bude každý malý človek cítiť fantasticky, ako v rozprávkovom meste!

Nábytok je certifikovaný podľa smerníc REACH - suroviny najvyššej kvality, úplne zdravotne neškodné.Tieto certifikáty potvrdzujú, že surovina (nábytková doska) použitá na výrobu spĺňa bezpečnostné požiadavky a prísne požiadavky na emisie formaldehydu podľa smerníc REACH.

Rozmery:

Šírka: 47Výška: 152Hĺbka: 45

Detský nábytok MIRUM bol vytvorený s ohľadom na potreby tých najmenších. Vyznačujú sa predovšetkým najvyššou kvalitou a 100 % bezpečnosťou. Dizajnéri spoločnosti Konsimo veľmi dobre vedia, že deti majú rôzne predstavy. Lezenie po nábytku, sedenie na ňom atď. už nie je problém. 

Špeciálna konštrukcia uzavretej police so strieškou unesie až 120 kg! To všetko vďaka špeciálnemu kovaniu, talianskym závesom, patentovaným pántom a doske hrubšej ako štandard - mimoriadne pevnej a odolnej. Celok je podopretý stabilnými nohami, natretými bielou tabuľovou farbou. Silné police zvládnu aj ťažké bremená.

Produkt KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý patrí do skupiny produktov Šatňové skrine, patrí pod značku KONSIMO, vo farbe sivá, šedá, v ponuke predajcu Nabytkomania.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské skrine, patrí značke KONSIMO, vo farbe sivá, šedá, nájdete ho v e-shope Nabytkomania.sk.

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý - parametre produktu

FARBAbiela
FARBAsivá
ŠÍRKA47 cm
HĽBKA45 cm
VÝŠKA152 cm
KategóriaSkrine, Knižnice, Úchytky, Šatňové skrine, Detské skrine
ZnačkaKONSIMO
Farbasivá, šedá
E-shopNabytkomania.sk

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý - história ceny a dostupnosti

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý - ďalšie zaujímavé produkty

KONSIMO Detský šatník MIRUM 07 biely sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?