Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit - popis produktu

Elegantná šatníková skriňa FUNES je skvelým štýlovým doplnkom do každej domácnosti. Táto dvojdverová skriňa so zrkadlom je navrhnutá s dôrazom na detaily a kvalitu tak, aby vám poskytla vždy nielen dostatok úložného priestoru, ale aby aj esteticky pôsobila a oživila vašu interiérovú atmosféru. Šatníková skriňa je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej pevnosť a odolnosť aj pri každodennom používaní. Jej elegantný dizajn v kombinácii s výraznými detailmi dodá vašej spálni luxusný vzhľad. Skriňa je vybavená dvoma dverami, ktoré nesú praktické zrkadlo. Vnútorný priestor skrine je rozdelený na praktické oddiely a policové systémy, ktoré vám umožnia ukladať a organizovať oblečenie, obuv aj doplnky na jednom mieste. Skriňa disponuje dostatočným množstvom políc a šatníkových tyčí, ktoré vám umožnia prispôsobiť priestor vašim individuálnym potrebám. Skriňa je nielen praktickou voľbou na usporiadanie vecí, ale aj estetickým prvkom, ktorý oživí a decentne zvýrazní vašu spálňu. Jej kvalitné spracovanie a starostlivé detaily poskytujú pocit luxusu a elegancie. Práve s touto skriňou získate nielen funkčnosť, ale aj štýlový kus nábytku, ktorý bude stredobodom vášho interiéru v okamihu oka. Špecifikácie produktu: Kvalitné spracovanie Moderný elegantný dizajn so štipkou luxusu Skriňa s praktickým zrkadlom Priestranné police a dve šatníkové tyče Série: FUNES, Dekor: Dub Artisan, Bez určení, Design: Moderný, Materiál: HDF, Dřevotříska, Plast, Sklo, Maximální nosnost police: 3 kg, Osvětlení: Bez osvětlení, Počet dveří: Dvoudveřové, Počet polic: 5, Počet šatních tyčí: 2, Počet zásuvek: 0, Povrchová úprava: Mat, Tvar: Přímé, Typ: Bez nožiček, Uzavřené, Úchytky: Bez úchytek, Vnitřní dispozice: Kombinované, Výbava: Bez výbavy, Vzor: Dvoubarevné, zatváranie: S posuvnými dvířky, S dvířky, Zrcadlo: Se zrcadlem, Hloubka: 62 cm, Šířka: 110 cm, Výška: 215 cm

Produkt Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit patrí do skupiny produktov Šatňové skrine, patrí pod značku KONSIMO, vo farbe hnedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaSkrine, Šatňové skrine
ZnačkaKONSIMO
Farbahnedá
E-shopHouseLand.sk

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit - história ceny a dostupnosti

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit - ďalšie zaujímavé produkty

Šatníková skriňa so zrkadlom FUNES grafit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?