Šatníková skriňa Apera III sivá

Šatníková skriňa Apera III sivá

Šatníková skriňa Apera III sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Šatníková skriňa Apera III sivá - popis produktu

Šatníková skriňa Apera - dokonalý úložný prvok pre vašu spálňu. S jej priestranným interiérom a moderným dizajnom vytvoríte ideálne miesto pre usporiadanie vášho oblečenia aj všetkých doplnkov. Skriňa disponuje posuvnými dverami s elegantným zrkadlom, ktoré nielen opticky priestor zväčšia, ale taktiež vám umožnia sa rýchlo pripraviť do nového dňa. Šedé prevedenie dodáva skrini autentický vzhľad, ktorý sa bude skvele hodiť do moderných interiérov rôznych typov. Čo sa týka vnútornej dispozície, šatníková skriňa ponúka všetko, čo potrebujete pre efektívne usporiadanie. K dispozícii vám je šatníková tyč, vďaka ktorej budete mať oblečenie vždy rovné av skvelom stave, aj policové jednotky, ktoré poskytujú dostatok priestoru na skladanie a usporiadanie vrchných odevov. Kvalitné spracovanie a pevná konštrukcia skrine zaisťuje jej dlhú životnosť a spoľahlivosť. Použité materiály sú odolné a odolajú aj každodennému používaniu, pričom si zachovajú svoj elegantný vzhľad. Vďaka starostlivým detailom a precíznemu prevedeniu sa jedná vskutku o skriňu, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť a to dňom aj nocou! Špecifikácie produktu: Dostatok úložného priestoru Moderný design Kvalitné spracovanie Série: Apera, Dekor: Bez určení, Design: Moderný, Hmotnost: 141 kg, Materiál: HDF, Dřevotříska, Osvětlení: Bez osvětlení, Počet dveří: Dvoudveřové, Počet polic: 5, Počet šatních tyčí: 1, Počet zásuvek: 0, Povrchová úprava: Mat, Tvar: Přímé, Typ: Uzavřené, Bez nožiček, Úchytky: S úchytkami, Vnitřní dispozice: Kombinované, Výbava: Bez výbavy, Vzor: Jednobarevné, zatváranie: S posuvnými dvířky, Zrcadlo: Se zrcadlem, Hloubka: 60 cm, Šířka: 150 cm, Výška: 215 cm

Tento produkt nájdete v skupine Šatňové skrine, patrí pod značku KONSIMO, vo farbe šedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Šatníková skriňa Apera III sivá - parametre produktu

Farbašedá
KategóriaSkrine, Šatňové skrine
ZnačkaKONSIMO
Farbašedá
E-shopHouseLand.sk

Šatníková skriňa Apera III sivá - história ceny a dostupnosti

Šatníková skriňa Apera III sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Šatníková skriňa Apera III sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?