Šatníková skriňa Leori dub artisan

Šatníková skriňa Leori dub artisan

Šatníková skriňa Leori dub artisan

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Šatníková skriňa Leori dub artisan - popis produktu

Obohaťte svoj interiér šatníkovou skriňou Leori a zažite dokonalú kombináciu štýlu a organizácie v jednom kuse nábytku. Užijete si nielen úložný priestor, ale aj jednoduchý výber a organizáciu oblečenia. Vnútorné usporiadanie šatníka je navrhnuté s ohľadom na individuálne potreby a organizáciu. Je vybavená niekoľkými praktickými funkciami, ktoré vám umožnia efektívne využiť dostupný priestor behom okamihu. Vnútorný priestor skrine tvoria pevné police, ktoré poskytujú dostatok priestoru na usporiadanie vrchného oblečenia alebo nohavíc, zatiaľ čo zásuvka umiestnená na vonkajšej strane skrine poskytuje úložný priestor na doplnky potrebné pre váš dokonalý denný outfit. Užívajte si pohodlné a rýchle obliekanie vďaka klasickým dvierkam, ktoré nielen šetria miesto, ale zároveň dodávajú šatníku moderný a elegantný vzhľad. Kvalitné spracovanie a precízne detaily zasa zaručujú jej dlhodobú pevnosť a spoľahlivosť aj pri každodennom používaní. Celkový dizajn šatníkovej skrine je veľmi moderný a vkusný a každým dúškom vnesie do vášho interiéru škandinávsky štýl. Kombinácia čistých línií, samotného dizajnu a precízneho spracovania podčiarkuje jej vysokú kvalitu. Táto šatníková skriňa je tak dokonalým stelesnením moderného dizajnu, ktorý by nemal chýbať vo vašej spálni! Špecifikácie výrobku: Kvalitné spracovanie Moderný dizajn Dekor: Dub Artisan, Design: Moderný, Hmotnost: 72 kg, Materiál: Lamino, Osvětlení: Bez osvětlení, Počet dveří: Vícedveřové, Počet polic: 0, Počet šatních tyčí: 1, Počet zásuvek: 1, Povrchová úprava: Mat, Tvar: Přímé, Typ: Uzavřené, Bez nožiček, Úchytky: S úchytkami, Vnitřní dispozice: S šatní tyčí, Výbava: Bez výbavy, Vzor: Jednobarevné, zatváranie: Kombinované, Zrcadlo: Bez zrcadla, Hloubka: 50 cm, Šířka: 86,5 cm, Výška: 210,5 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Šatňové skrine, patrí pod značku KONSIMO, vo farbe hnedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Šatníková skriňa Leori dub artisan - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaSkrine, Šatňové skrine
ZnačkaKONSIMO
Farbahnedá
E-shopHouseLand.sk

Šatníková skriňa Leori dub artisan - história ceny a dostupnosti

Šatníková skriňa Leori dub artisan - ďalšie zaujímavé produkty

Šatníková skriňa Leori dub artisan - ako nakúpiť najvýhodnejšie?