KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá - popis produktu

Budú v nej bývať plyšové zvieratká, knihy alebo iné hračky? Domček pre bábiky MIRUM je funkčná knižnica s pevnými policami - skvelý spôsob, ako uložiť detské drobnosti. 

K dispozícii je v dvoch očarujúcich pastelových farbách - ružovej a mentolovej - a krásne ozdobí priestor. Spolu s ostatnými nábytkovými domčekmi z tejto kolekcie vytvára rozprávkový dom na ulici. 

Tvar nábytku domčeka pre bábiky dokonale ladí s čelom postele MIRUM. Vďaka tomuto usporiadaniu je priestor detskej izby optimálne využitý. Je to ideálny dizajn pre predškolákov a mladších študentov.

Nábytok je certifikovaný podľa smerníc REACH - suroviny najvyššej kvality, úplne zdravotne neškodné.Tieto certifikáty potvrdzujú, že surovina (nábytková doska) použitá na výrobu spĺňa bezpečnostné požiadavky a prísne požiadavky na emisie formaldehydu uvedené v smerniciach REACH.

Rozmery:

Šírka: 93,4Výška: 80,7Hĺbka: 25

Veľká polica pripomínajúca domček pre bábiky sa stane nielen funkčným prvkom interiéru, ale aj skutočným ihriskom pre deti. Nábytkové domčeky vyrobené z pevnej obojstrannej farebnej dosky sú pre deti skutočnou zábavou. 

Vďaka veľmi stabilnej konštrukcii, vystuženej patentovanými hranolmi, kovaniami a talianskymi závesmi, vydrží knihovnička pre bábiky zaťaženie až 120 kg! Dieťa môže liezť na nábytok, sedieť na ňom, vymýšľať akékoľvek hry! 

Detská knižnica so strechou v podobe domčeka je riešením najvyššej kvality a zároveň atraktívnej ceny.

Produkt KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plyšové hračky, patrí pod značku KONSIMO, farebné prevedenie je sivá, šedá, v ponuke predajcu Nabytkomania.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské postele od značky KONSIMO, farebné prevedenie je sivá, šedá, nájdete ho u predajcu Nabytkomania.sk.

Produkt KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá patrí do skupiny produktov Detské domčeky, je v ponuke značky KONSIMO, farebný variant je sivá, šedá v ponuke e-shopu Nabytkomania.sk.

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá - parametre produktu

FARBAbiela
FARBAsivá
ŠÍRKA94 cm
HĽBKA25 cm
VÝŠKA81 cm
KategóriaHračky, Postele, Police, Knihy, Plyšové hračky, Bábiky, Detské postele, Knižnice, Detské domčeky
ZnačkaKONSIMO
Farbasivá, šedá
E-shopNabytkomania.sk

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá - história ceny a dostupnosti

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá - ďalšie zaujímavé produkty

KONSIMO Detská polica na posteľ MIRUM 04 biela sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?