Kolieskové korčule STIGA Tornado

Kolieskové korčule STIGA Tornado

Kolieskové korčule STIGA Tornado

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kolieskové korčule STIGA Tornado - popis produktu

Inline korčule Tornado sú vyrobené švédskou firmou STIGA, ktorá je už od roku 1957 známa vysokou kvalitou svojich výrobkov a zakladá si na precíznom spracovaní aj toho najmenšieho detailu. Inline korčule Tornado sú určené pre mladých začiatočníkov. Veľkosť korčule je nastaviteľná, takže je ideálna pre rast nôh! Stlačením jedného tlačidla na strane podvozku môžete zmeniť veľkosť korčúľ až o 3 čísla. Skelet korčúľ je vyrobený z tvrdého a odolného plastu. Trojitý systém zviazovania.Podvozok pre uchytenie 4 koliesok s tvrdosťou 82 A. Kolieska sa otáčajú na odolných ložiskách rady ABEC 7. Veľkosť koliesok je 64 mm pre veľkosti 30-33 a 34-37. Pre veľkosť 38-41 je veľkosť koliesok 72 mm.Technické dáta: - veľkosť: 30-33, 34-37, 38-41 - viazanie: šnúrky, pracka a suchý zips - veľkosť koliesok: 64 mm, 72 mm - ložiska: ABEC 7 - tvrdosť koliesok: 82 A

Produkt Kolieskové korčule STIGA Tornado je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kolieskové korčule, farebný variant je černá, Zelené.

Tento produkt nájdete v skupine Inline korčule, farebný variant je černá, Zelené.

Kolieskové korčule STIGA Tornado - parametre produktu

FarbaČerná,Zelené
Veľkosť koliesokMenej ako 80 mm,Menej ako 80 mm
Tvrdosť koliesok82 - 83 A
hmotnosť3.00 kg
KategóriaKorčule, Kolieskové korčule, Inline korčule
Farbačerná, Zelené

Kolieskové korčule STIGA Tornado - história ceny a dostupnosti

Kolieskové korčule STIGA Tornado - ďalšie zaujímavé produkty

Kolieskové korčule STIGA Tornado - ako nakúpiť najvýhodnejšie?