K2 MARLEE PRO green_yellow

K2 MARLEE PRO green_yellow

K2 MARLEE PRO green_yellow

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

K2 MARLEE PRO green_yellow - popis produktu

Kolieskové korčule K2 MARLEE PRO green_yellow:Inline korčule K2 MARLEE PRO green_yellow vám budú výborným spoločníkom pri akejkoľvek príležitosti, keď si ich obujete. Ich kolieska majú priemer 70 mm. Kolieska s týmto priemerom sa hodia aj pre začínajúcich korčuliarov. Sú totiž charakteristické ľahšou ovládateľnosťou jazdy. Hlavná konštrukcia korčule je veľmi pevná, vďaka tomu dosahuje vysokú odolnosť a bezpečnosť. V stredoch koliesok sú umiestnené ložiská s certifikáciou ABEC 3. Nadizajnované sú pre dieťa. Dĺžka vnútornej časti korčule, teda mondopoint, predstavuje u inline korčúľ K2 presných 200 mm. Pokiaľ budete potrebovať, je možné topánku jednoducho roztiahnuť. Materiálom topánky je potom K2 Softboot. V tomto prípade sa budete spoliehať na štyri kolieska. Tie disponujú tvrdosťou 80A. Najdôležitejšie prednosti inline korčúľ K2 MARLEE PRO green_yellow Inline korčule K2 MARLEE PRO green_yellow disponujú kolieskami s tvrdosťou 80A Mondopoint s hodnotou 200 mm Topánka sa dá v prípade potreby roztiahnuť na inú veľkosť Hlavná farba: zelená a žltá Kvalitné certifikované ložiská ABEC 3 Priemer koliesok: 70 mm Kolieskové korčule K2 pre dieťa Výkonnosť: začiatočník Ložiská sú kovové

Tento produkt nájdete v skupine Kolieskové korčule od značky K2 v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt K2 MARLEE PRO green_yellow patrí do skupiny produktov Inline korčule od značky K2, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

K2 MARLEE PRO green_yellow - parametre produktu

K2 MARLEE PRO green_yellow - história ceny a dostupnosti

K2 MARLEE PRO green_yellow - ďalšie zaujímavé produkty

K2 MARLEE PRO green_yellow - ako nakúpiť najvýhodnejšie?