Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu - popis produktu

M47 Phoenix je jeden z modelov prémiových ručných mlynčekov od nemeckej značky Kinu. Mlynčeky tejto spoločnosti vynikajú v kvalite zhotovenia a kvalite mletia. M47 Phoenix obsahuje 47-milimetrové kónické mlecie kamene, ktoré zabezpečujú precízne a spoľahlivé mletie. Hrúbka mletia je navyše nastaviteľná na kontinuálnej stupnici obsahujúcej 50 stupňov mletia. Každý stupeň znamená zmenu hrúbky o 0,01 mm. To ho priam predurčuje na prípravu espressa a v jeho príprave skutočne vyniká. Odolný, vyrobený z nerez ocele. Kapacita plastovej násypky: 40 g Oceľové mlecie kamene: 47 mm Nastavenie hrúbky mletia: plynulé a presné Guľôčkové ložiská pre lepší chod rukoväte Silikónový grip pre lepší úchop Materiál: nerezová oceľ, plast Kapacita plastovej násypky: 40 g Hmotnosť: 715 g

Produkt Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu patrí do skupiny produktov Mlynčeky na kávu, nájdete ho v e-shope Coffeein.sk.

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu - parametre produktu

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu - história ceny a dostupnosti

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu - ďalšie zaujímavé produkty

Kinu M47 Phoenix ručný mlynček na kávu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?