Ručný mlynček na kávu Timemore

Ručný mlynček na kávu Timemore

Ručný mlynček na kávu Timemore

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ručný mlynček na kávu Timemore - popis produktu

Timemore C2 je môj nový najobľúbenejší ručný mlynček na alternatívne metódy prípravy kávy. V pomere cena/kvalita nemá podľa môjho názoru konkurenciu. Jeho telo je jednoliaty hliník. Nádoba na namletú kávu je z hliníka. Mlecí mechanizmus je zasadený do tela vďaka guľovým ložiskám. Mlecie kamene sú kónické z tvrdenej nehrdzavejúcej ocele a majú 38 mm. Mlynček je skvelý na mletie svetlo pražených káv na filter (takto pražené kávy mávajú tvrdšie zrno a melú sa ťažšie). Nstavenie hrúbky mletia je taktiež veľmi jednoduché a vďaka pár klikom sa viete dostať od jemnejšieho mletia až po to najhrubšie. Kapacita zásobníka kávy je 25 gramov. Detailnejšiu recenziu mlynčeka Timemore C2 aj s detailnými fotkami nájdete na našom blogu.

Produkt Ručný mlynček na kávu Timemore je možné nájsť medzi produktmi v skupine Príprava kávy, nájdete ho u predajcu Coffeein.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mlynčeky na kávu, nájdete ho v e-shope Coffeein.sk.

Ručný mlynček na kávu Timemore - parametre produktu

Ručný mlynček na kávu Timemore - história ceny a dostupnosti

Ručný mlynček na kávu Timemore - ďalšie zaujímavé produkty

Ručný mlynček na kávu Timemore - ako nakúpiť najvýhodnejšie?