Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch - popis produktu

Trekingové topánky Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch:Keen Uneek SNK Women Dámske topánky Keen Uneek SNK Women oceníte pri prechádzkach po meste, na dovolenke aj výletoch. Vďaka svojmu dizajnu sa pritom skvele hodí k elegantnému aj športovému outfitu.Keen Uneek SNK udržia chodidlá sviežeZvršok topánok Keen Uneek SNK je vyrobený z materiálu z recyklovateľných PET fliaš, ktorý prispieva k nízkej hmotnosti topánok aj ich priedušnosti. Ošetrené sú antibakteriálnou technológiou Eco Anti-Odor udržujúcou topánky svieže.Topánky Keen Uneek umožnia dokonale komfortnú chôdzuO pohodlie pri chôdzi sa postará EVA medzipodrážka aj vzduchom vstrekovaná PU stielka. Priedušná podšívka zo sieťoviny poskytne vašim chodidlám ešte väčšie pohodlie.Podrážka ponúka skvelú trakciuTopánky Keen Uneek SNK disponujú tiež veľmi odolnou gumovou podrážkou, ktorá zabezpečí perfektnú trakciu na každom povrchu. Uzavretá päta topánok je zmäkčená, čo napomôže k pohodliu pri každom kroku.Keen Uneek SNK sú ideálne do mesta aj na výletyPevné zafixovanie chodidla v topánke potom umožní praktické rýchlošnurovanie. Keen Uneek SNK sú tak skvelou voľbou do mesta, na výlety aj prechádzky. Kľúčové vlastnosti topánok Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch Dámske outdoorové topánky určené na voľný časZvršok vyrobený z materiálu z recyklovateľných PET fliašAntibakteriálna technológia Eco Anti-Odor udržuje topánky sviežeEVA medzipodrážka aj vzduchom vstrekovaná PU stielka pre pohodlie pri chôdziOdolná gumová podrážka zaistí perfektnú trakciuKeen Uneek s rýchlošnurovanímFarebné vyhotovenie: bielo-béžové

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske sandále, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch - parametre produktu

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch - história ceny a dostupnosti

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Uneek SNK Women candied ginger/birch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?