Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic #64114

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic #64114

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic #64114

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 156,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic - popis produktu

Trekingové topánky Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic:Turistická obuv Keen Revel IV Mid Polar WomenDámske outdoorové topánky Keen Revel IV Mid Polar sú skvelou voľbou na outdoorové aktivity v stredne náročnom teréne v zimných podmienkach. Ponúkajú perfektný komfort pri chôdzi v prírode, po horách aj po meste.Trekingová obuv Keen Revel IV Mid Polar udrží vaše chodidlá v suchuDámske topánky Keen Revel IV Mid Polar ponúkajú zvršok vyrobený z ekologicky spracovanej silnej kože opatrenej impregnáciou PFC free, ktorá chodidlá ochráni pred nepriaznivými klimatickými podmienkami. V kombinácii s membránou KEEN. DRY zaistí, že vaše chodidlá zostanú v suchu aj pri chôdzi v mokrom snehu.Turistické topánky Keen Revel IV zahrejú nohy aj vo veľkých mrazochSúčinnosť dvojakého zateplenia materiálom KEEN. WARM a unikátna technológia KEEN. HEAT TRAPOLATOR, ktorá využíva v topánke ohriaty vzduch, poskytuje dokonalé teplo aj vo veľkých mrazoch až do -32 °C. Outdoorová obuv Keen Revel IV Mid Polar tak nohy spoľahlivo v zime zahreje.Turistická obuv Keen Revel IV Mid Polar si poradí aj so zmrznutým povrchomDámska obuv Keen Revel IV Mid Polar disponuje špeciálnou zimnou podošvou KEEN. Polar Traction, ktorá obsahuje veľmi hlbovú vzorku zaručujúcu priľnavosť aj na zamrznutom podklade. Technológia ECO ODOR CONTROL potom udrží vaša chodidlá svieže.Treková obuv Keen Revel IV Mid Polar Women chráni aj vaše prstyPri všetkých outdoorových aktivitách budú vaše prsty dokonale ochránené, pretože sú topánky KEEN vybavené patentovaným systémom ochrany prstov. Dámska obuv Keen Revel IV Mid Polar vám poskytne dokonalý tepelný komfort aj pri túrach vo veľmi mrazivom počasí.Kľúčové vlastnosti turistických topánok Keen Revel IV Mid Polar WomenDámske outdoorové topánky určené do stredne náročného terénu v zimných podmienkachZvršok vyrobený z ekologicky spracovanej silnej kožeMembrána KEEN. DRY udrží chodidlá v suchuDvojité zateplenie na ochranu chodidiel aj v mrazivom počasí až do -32 °CŠpeciálna zimná podošva KEEN. Polar Traction zaručí priľnavosť na zamrznutom povrchuTrekingová obuv Keen Revel IV Mid Polar s patentovaným systémom ochrany prstovFarebné vyhotovenie: čierno-modro-sivé

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic #64114 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic - parametre produktu

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic - história ceny a dostupnosti

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Revel IV Mid Polar Women Magnet/North Atlantic - ako nakúpiť najvýhodnejšie?