Keen Pyreness Women hnedé

Keen Pyreness Women hnedé

Keen Pyreness Women hnedé

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 141,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Keen Pyreness Women hnedé - popis produktu

Trekingové topánky Keen Pyreness Women hnedé:Trekové topánky Keen Pyreness WomenDámske nadkotníkové topánky Keen Pyreness Women sú vhodné na voľnočasové športové aktivity a treking v stredne ťažkom teréne. Použité kvalitné materiály dopĺňa množstvo inovácií, vďaka ktorým sú topánky vysoko pohodlné, spoľahlivé a ideálne na celoročné použitie.Keen Pyreness užijete v prírode po celý rokDámska trekingová obuv do stredne náročného terénu oceníte pre ich klasický strih, funkčnosť a nízku hmotnosť. Zvršok tvorí vodoodolná nubuková koža, ktorá spoločne s membránou KEEN.DRY a PFC free impregnáciou chráni vaše nohy pred vlhkom a mokrom. Dvojité prešitie Keen Pyreness zvyšuje pevnosť zvršku topánok.Funkcia Eco Anti-Odor zaistí príjemnú klímu vo vnútri topánokEkologická úprava Eco Anti-Odor bráni množeniu baktérií, a tým eliminuje nežiaduci zápach vnútri topánok. Vyberateľná stielka z EVA peny je vysoko pohodlná, tlmí nárazy a zaisťuje odpruženie Keen Pyreness Women.Keen Pyreness Women – outdoorová obuv do nepohodyGumová podrážka poskytne dokonalú trakciu na klzkých či kamenistých povrchoch. Hlboký, 4 mm viackoľajný vzor umocňuje priľnavosť podošvy. Systém ESS klenkov a S3 podpernej konštrukcie päty zvyšuje torznú stabilitu, a tým vaše bezpečie aj v kamenistom teréne. Patentová ochrana prstov KEEN.PROTECT zaručí bezpečie vašim nohám. Precízne šnurovanie vás nenechá na holičkáchŠnurovanie trekovej obuvi od Keen je riešené klasickými kovovými háčikmi a pútkami. Kožené pútko nad pätou uľahčí obúvanie vyšších topánok. Vystlaný golier a jazyk zvyšujú pohodlie vnútri topánok pri náročných túrach.Kľúčové vlastnosti Keen Pyreness WomenDámske turistické topánky Keen Pyreness Woman je určená do stredne ťažkého terénuTopánky sú vhodné na celoročné nosenieZvršok tvorí vodoodolný nubukmembrána KEEN.DRY a PFC free impregnácia udrží nohy v suchudvojité prešitie Keen Pyreness zvyšuje pevnosť zvršku topánokÚprava Eco Anti-Odor bráni množeniu baktérií, a tým eliminuje zápachVyberateľná stielka z EVA peny je vysoko pohodlnáGumová podrážka s 4 mm vzorom poskytne dokonalú trakciuSystém ESS klenkov a S3 podpernej konštrukcie päty zvyšuje torznú stabilituPatentová ochrana prstov KEEN.PROTECT zaručí bezpečie vašim nohámŠnurovanie je riešené klasickými kovovými háčikmi a pútkamiKožené pútko nad pätou uľahčí obúvanieVystlaný golier a jazyk poskytnú nohám pohodlieFarebné vyhotovenie: hnedé

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Keen Pyreness Women hnedé patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistická obuv, je v ponuke značky Keen v ponuke e-shopu Alza.sk.

Keen Pyreness Women hnedé - parametre produktu

Keen Pyreness Women hnedé - história ceny a dostupnosti

Keen Pyreness Women hnedé - ďalšie zaujímavé produkty

Keen Pyreness Women hnedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?