Karcher Univerzálny čistič, 1L  6.295-753.0

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0

Karcher Univerzálny čistič, 1L  6.295-753.0

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,67 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 - popis produktu

Chémia pre tlakové umývačky KÄRCHER Univerzálny čistič:Pre dokonalé vyčistenie všetkých plôch na záhrade, v dome i na automobile je určený univerzálny čistiaci prípravok KÄRCHER. Univerzálny čistič odstraňuje olej, tuky aj kovové znečistenia. Prípravok KÄRCHER je šetrný ku všetkým materiálom. Čistič je určený výhradne pre vysokotlakové čističe KÄRCHER.Kľúčové vlastnosti KÄRCHER univerzálny čističUniverzálny prípravok pre záhradu, dom i automobilČistič KÄRCHER odstraňuje olej, tuky aj kovové znečisteniaPrípravok je určený výhradne pre vysokotlakové čističeUniverzálny čistič KÄRCHER je šetrný ku všetkým materiálomObjem balenia:1 liter

    Aktívny rozpúšťač špiny pre rýchle a efektívne čistenie olejových, mastných a minerálnych znečistení ako aj znečistení spôsobených emisiami     pH neutrálny     Systém Plug 'n' Clean je najjednoduchšou a najrýchlejšou cestou ako naniesť čistiaci prostriedok cez vysokotlakový čistič     Tenzidy podľa OECD biologicky odbúrateľné     Čistiaci prostriedok pripravený na použitie - Ready-to-use (RTU)  

Intenzívny univerzálny čistič na aplikáciu pomocou vysokotlakových čističov. S novým aktívnym rozpúšťačom špiny, ktorý aj so studenou vodou bez námahy odstráni olej, mastnotu a zažrané minerálne znečistenie. Použiteľný okolo domu, v záhrade a na umývanie áut. #pH neutrálny

UNIVERZÁLNY ČISTIČPOPIS:Účinný univerzálny čistiaci prostriedok s vylepšeným zložením pre použitie na všetkých vysokotlakových čistiacich zariadeniach spoločnosti Kärcher. Bez námahy odstraňuje oleje a nečistoty s obsahom

Tento produkt nájdete v skupine Čistiace prostriedky, je v ponuke značky KÄRCHER, v ponuke predajcu Kaercher.com/sk, MerkuryMarket.sk, AndreaShop.sk.

Produkt Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 patrí do skupiny produktov Univerzálne čističe, patrí pod značku KÄRCHER, nájdete ho v e-shope Kaercher.com/sk, MerkuryMarket.sk, AndreaShop.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prostriedky do umývačky od značky KÄRCHER, v ponuke predajcu Kaercher.com/sk, MerkuryMarket.sk, AndreaShop.sk.

Produkt Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 označuje EAN kód 4039784712133.

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 - parametre produktu

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 - história ceny a dostupnosti

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 - ďalšie zaujímavé produkty

Karcher Univerzálny čistič, 1L 6.295-753.0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?