Kancelárske kreslo BAFFIN

Kancelárske kreslo BAFFIN

Kancelárske kreslo BAFFIN

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo BAFFIN - popis produktu

Kancelárske kreslo BAFFIN je potiahnuté eko kožou v čiernej a červenej farbe. Plastový kríž s piatimi kolieskami zaručujú jeho stabilitu.Zvýšený operadlo chrbta má súčasne funkciu hlavové opierky. Podrúčky sú pevné, pre väčší komfort sú z časti potiahnuté eko kožou.Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo blokáciu vertikálnej polohy počas práce.Stolička je určená na sedenie v jednozmennej prevádzke a v bežnom kancelárskom prostredí či domácnosti.Farba:čierna / červenáMateriál:eko koža / plastRozmery:Šírka: 64 cmHĺbka: 70 cmVýška: 110 - 118 cmVýška sedadla: 48 - 56 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:14,6 kgDodáva sa v demonte.,Kancelárske kreslo BAFFIN je potiahnuté eko kožou v čiernej a červenej farbe. Plastový kríž s piatimi kolieskami zaručujú jeho stabilitu.Zvýšený operadlo chrbta má súčasne funkciu hlavové opierky. Podrúčky sú pevné, pre väčší komfort sú z časti potiahnuté eko kožou.Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo blokáciu vertikálnej polohy počas práce.Stolička je určená na sedenie v jednozmennej prevádzke a v bežnom kancelárskom prostredí či domácnosti.Farba:čierna / červenáMateriál:eko koža / plastRozmery:Šírka: 64 cmHĺbka: 70 cmVýška: 110 - 118 cmVýška sedadla: 48 - 56 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:14,6 kgDodáva sa v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárske kreslo BAFFIN patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plastové stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Kancelárske kreslo BAFFIN - parametre produktu

Kancelárske kreslo BAFFIN - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo BAFFIN - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo BAFFIN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?