Kancelárske kreslo RELAX Béžová

Kancelárske kreslo RELAX Béžová

Kancelárske kreslo RELAX Béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo RELAX Béžová - popis produktu

Moderné kancelárske kreslo RELAX je vhodné do kancelárií i domácich pracovní. Kreslo je čalúnené ekokožou v štyroch farebných prevedeniach. Pevný kovový päťramenný kríž s plastovými kolieskami zaručuje jeho stabilitu. Ergonomicky tvarované sedadlo s operadlom ponúka pohodlie a podporu chrbta aj pri dlhšom sedení. Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo blokáciu vertikálnej polohy počas práce. Výšku stoličky si možno nastaviť pomocou plynového piestu, ktorý sa ovláda páčkou pod sedadlom stoličky. Ďalej sú na kresle podrúčky, ktoré sú pre ešte väčšie pohodlie pri sedení polstrované ekokožou v rovnakom prevedení ako sedák. Farba:béžovásivá tmavo hnedáčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:eko koža / kov / plast Rozmery: šírka: 64 cmhĺbka: 75 cmvýška: 110 - 118 cm výška sedu: 46 - 54 cmšírka sedu: 52 cmhloubka sedu: 52 cm Hmotnosť:16,4 kg Dodávané v demonte.,Moderné kancelárske kreslo RELAX je vhodné do kancelárií i domácich pracovní. Kreslo je čalúnené ekokožou v štyroch farebných prevedeniach. Pevný kovový päťramenný kríž s plastovými kolieskami zaručuje jeho stabilitu. Ergonomicky tvarované sedadlo s operadlom ponúka pohodlie a podporu chrbta aj pri dlhšom sedení. Kreslo využíva mechanizmu TILT, ktorý umožňuje jednoduchú reguláciu výšky sedadla. Pomocou skrutky pod sedákom je možné nastaviť voľné húpanie alebo blokáciu vertikálnej polohy počas práce. Výšku stoličky si možno nastaviť pomocou plynového piestu, ktorý sa ovláda páčkou pod sedadlom stoličky. Ďalej sú na kresle podrúčky, ktoré sú pre ešte väčšie pohodlie pri sedení polstrované ekokožou v rovnakom prevedení ako sedák. Farba:béžovásivá tmavo hnedáčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:eko koža / kov / plast Rozmery: šírka: 64 cmhĺbka: 75 cmvýška: 110 - 118 cm výška sedu: 46 - 54 cmšírka sedu: 52 cmhloubka sedu: 52 cm Hmotnosť:16,4 kg Dodávané v demonte.

Produkt Kancelárske kreslo RELAX Béžová patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárske kreslo RELAX Béžová patrí do skupiny produktov Pracovné stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Kancelárske kreslo RELAX Béžová - parametre produktu

Kancelárske kreslo RELAX Béžová - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo RELAX Béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo RELAX Béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?