Kancelárska stolička LOVREN Čierna

Kancelárska stolička LOVREN Čierna

Kancelárska stolička LOVREN Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička LOVREN Čierna - popis produktu

Pracovná stolička LOVREN je čalúnená látkou a sieťovinou.Stolička má mäkké čalúnené plastové podrúčky, ktoré sú sklopné. Stolička je vybavená mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutky pod sedákom je možné hojdania a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky.Pohodlný sedák je čalúnený odolnou čiernou látkou a sieťovinou v čiernej alebo sivej farbe.Kríž je plastový s piatimi plastovými kolieskami.Farba:čierna / siváčierna / čiernaVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:plast / látka / sieťovinaRozmery:šírka: 59 cmhĺbka: 62 cmvýška: 97 - 104 cmvýška sedu: 44 - 51 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:12 kgDodáva sa v demonte.,Pracovná stolička LOVREN je čalúnená látkou a sieťovinou.Stolička má mäkké čalúnené plastové podrúčky, ktoré sú sklopné. Stolička je vybavená mechanizmom TILT, ktorý umožňuje reguláciu výšky sedadla pomocou plynového zdviháka. Vďaka skrutky pod sedákom je možné hojdania a blokácia v polohe vertikálnej počas práce, a samozrejme regulácia prítlaku opierky.Pohodlný sedák je čalúnený odolnou čiernou látkou a sieťovinou v čiernej alebo sivej farbe.Kríž je plastový s piatimi plastovými kolieskami.Farba:čierna / siváčierna / čiernaVýber farby zvoľte vo variante produktu.Materiál:plast / látka / sieťovinaRozmery:šírka: 59 cmhĺbka: 62 cmvýška: 97 - 104 cmvýška sedu: 44 - 51 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:12 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Kancelárska stolička LOVREN Čierna patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Kancelárska stolička LOVREN Čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plastové stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Kancelárska stolička LOVREN Čierna - parametre produktu

Kancelárska stolička LOVREN Čierna - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička LOVREN Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička LOVREN Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?