Halmar Detská stolička Timmy šedá

Halmar Detská stolička Timmy šedá

Halmar Detská stolička Timmy šedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Halmar Detská stolička Timmy šedá - popis produktu

Konštrukciu tejto stoličky tvorí plastový kríž. Pre jednoduchú mobilitu stoličky je základňa opatrená piatimi plastovými kolieskami. Vďaka základnému mechanizmu ľahko nastavíte výšku tejto stoličky. Zaoblené okraje a hrany otočné stoličky dodávajú stoličke pohodlné sedenie. Pozrite aj na naše písacie stoly pre deti a mládež Zaistite svojmu teenegerov pohodlnú stoličku pre jeho prácu či hry pri stole. Stoličky sú určené na sedenie v jednozmennej prevádzke a v bežnom prostredí domácnosti. hlavné výhody výšková nastaviteľnosť sedadla stabilná základňa s 5 kolieskami plastové podrúčky kvalitný poťahový materiál nosnosť 90 kg moderný športový dizajn parametre produktu Šírka sedadla: 40 cm Hĺbka sedadla: 41 cm Výška sedadla: 41 - 51 cm Šírka základne: 56 cm Hĺbka stoličky: 59 cm Výška stoličky: 81 - 91 cm Materiál: kov, plast, látka, mesh Farba: šedá-čierna Nosnosť: 90 kg Spôsob dodania: v demonte

Produkt Halmar Detská stolička Timmy šedá patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Halmar Detská stolička Timmy šedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské stoličky, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Halmar Detská stolička Timmy šedá - parametre produktu

Halmar Detská stolička Timmy šedá - história ceny a dostupnosti

Halmar Detská stolička Timmy šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Halmar Detská stolička Timmy šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?