JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená - popis produktu

Mäkký gumový povrch štýlovej podložky Flume odporúčame pre odkvapkávanie hrnčekov, pohárov a misiek. Je ideálnym pomocníkom v okamihu, keď na pracovnej ploche potrebujete získať pre odkvapkávanie ďalšie miesto navyše. Koncentrický tvar kanálikov a sklon základne podložky Flume zabraňuje hromadeniu vody pod obrátenými nádobami. Stekajúca voda je efektívne odvádzaná do centrálneho kanálika odkiaľ môže byť ľahko vyliata. Nahromadenú vodu vylejete do drezu jednoduchým uchopením podložky za protiľahlé rohy a jej prirodzeným ohnutím. Podložku je možné umývať v umývačke.   rozmery 31x31x1cm Dodávaná je v papierovej darčekovej krabici.  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Joseph Joseph, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkvapkávače riadu od značky Joseph Joseph v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená - parametre produktu

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená - história ceny a dostupnosti

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

JOSEPH JOSEPH Flume Odkvapkávacia podložka, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?