Podložky do drezu  Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé

Podložky do drezu  Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé - popis produktu

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé   slúži k bezpečnému umývanie skla a porcelánu priamo v dreze.Výrobca: Joseph Joseph   JOSEPH JOSEPH Sink Saver ™ - podložky do drezu. Ochranné podložky Sink Saver ™ slúži k bezpečnému umývanie skla a porcelánu priamo v dreze. Polohu podložiek možno kombinovať tak, aby nezakrývali odtokový uzáver. Vzniknutá plocha je tvorená mäkkou gumovou gumou. Podložky sú na nôžkach zaisťujúcich voľnú cirkuláciu vzduchu. Veľkosť: 28.5 x 1.5 x 28.5 cm. Podložky umývajte a sušte ručne.  

Produkt Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé patrí do skupiny produktov Odkvapkávače na riad, patrí pod značku Joseph Joseph, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače riadu od značky Joseph Joseph v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé patrí do skupiny produktov Umývanie riadu od značky Joseph Joseph, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé - parametre produktu

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé - história ceny a dostupnosti

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé - ďalšie zaujímavé produkty

Podložky do drezu Joseph Joseph Sink Saver ™, sivé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?