Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna - popis produktu

Zostava nábytku obsahujúca okrúhly stôl a štyri stohovateľné stoličky. Stôl má odolnú vrchnú dosku a stabilný stĺpový rám s okrúhlou nohou. Stoličky majú tvarované sedadlo a operadlo, ktoré je jemne ohybné a poskytuje pohodlie. Malá a elegantná jedálenská zostava nábytku, ktorá je moderná, odolná aľahko sa čistí. Stôl astoličky tvoria ideálne miesto na kávu alebo obed pre hostí alebo zamestnancov. Stôl má odolnú laminátovú dosku. Okrúhla doska stola poskytuje lepší očný kontakt a konverzáciu spolusediacich. Stôl má okrúhly, veľký, chrómovaný podstavec. Podstavec poskytuje dostatok miesta pod stolom pre nohy aneprekáža pri zasúvaní stoličiek. Stoličky majú pohodlné oblé tvary. Stýmtojednoduchým, ale vkusným nábytkom dodáte exkluzívny nádych akejkoľvek miestnosti. Sedadlo a operadlo sú vyrobené z jedného kusu, vďaka čomu má operadlo prirodzené pruženie a je pohodlné. Sedadlo aoperadlo sú vyrobené zlepeného alisovaného dreva a sú kdispozícii vniekoľkých rôznych farbách. Elegantný, ale robustný rám z chrómovej ocele tvorí atraktívny kontrast k sedadlu. Stoličky možno ľahko arýchlo stohovať, čo uľahčuje upratovanie podlahy a skladovanie.

Produkt Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna patrí do skupiny produktov Jedálenské stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoly, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Produkt Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna - parametre produktu

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna - história ceny a dostupnosti

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská zostava: stôl Ø1100 mm, biely + 4 stoličky, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?