Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm - popis produktu

Praktická zostava nábytku obsahuje malý, stabilný stôl sokrúhlou doskou astohovateľné stoličky so sedadlami vyrobenými zlisovaného dreva. Malá apraktická zostava nábytku, stôl astoličky, ktoré sú odolné, ľahko sa čistia anevyžadujú si žiadnu údržbu. Ideálne sa hodia pre školské jedálne, kaviarne ainé podobné prostredia. Okrúhla doska podporuje socializáciu akomunikáciu medzi ľuďmi sediacimi okolo stola. Tento odolný stôl sa hodí na používanie vnáročných podmienkach. Doska stola je vyrobená zlaminátu, čo znamená, že povrch je hladký, tvrdý aodolný proti poškriabaniu. Stôl má stabilnú konštrukciu vyrobenú zplochých oválnych rúrok. Konštrukcia je zahnutá vspodnej časti, čo uľahčuje vysávanie aumývanie pod stolom. Stôl je vybavený nastaviteľnými nožičkami, takže bude stáť pevne aj na nerovnej podlahe. Rovná stolička vyzerá moderne aelegantne. Ozdobné výrezy voperadle slúžia zároveň aj ako praktické úchyty pri manipulácií so stoličkou. Jednodielne sedadlo aopierka chrbta poskytuje prirodzenú oporu tela. Tvarovaný sedák je vyrobený zlisovaného dreva. Elegantná, ale stabilná konštrukcia zchrómovaných rúrok poskytuje dobrý kontrast so sedadlom. Stoličky sa môžu rýchlo apohodlne stohovať, aby sa uľahčilo čistenie podlahy askladovanie. Pridajte tlmiace podložky na nožičky, ktoré zabraňujú otravným zvukom aumožňujú ľahké posúvanie stoličiek po podlahe.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Produkt Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Jedálenské stoly, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm - parametre produktu

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm - história ceny a dostupnosti

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská zostava, 1x stôl Ø 900 mm, breza/chróm, 4x stolička čierna/chróm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?