Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát - popis produktu

Malý nábytkový set pozostávajúci z okrúhleho stola s oporným rámom a štyroch stoličiek z drevotriesky. Kompletný nábytkový set pre reštaurácie, kaviarne, školy atď. Malá veľkosť je ideálna pre tesnejšie priestory alebo miestnosti, kde potrebujete vsadiť veľa stolov a stoličiek. Tento set nábytku je tiež vhodný pre mítingy a môže slúžiť ako malá zasadačka. Stôl aj stoličky sú ľahko udržiavané. Okrúhla stolová doska je vyrobená z odolného bieleho laminátu. Stôl má stabilný stĺpový rám s krížovou základňou, vyrobenou z čiernych oválnych trubiek. Rám je položený na základni, čo uľahčuje čistenie podlahy, nakoľko je ľahšie dostať sa pod základňu vysávačom alebo mopom. Stoličky majú jednoduchý, štýlový dizajn s viditeľnou drevotrieskou. Sedadlo a operadlo je vyrobené z čiernej lakovanej jaseňovej dyhy. Stoličky majú štíhly kovový rám upravený čiernou práškovou farbou.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Produkt Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát - parametre produktu

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát - história ceny a dostupnosti

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská zostava, 1 x stôl a 4 stoličky, biely laminát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?