Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela - popis produktu

Jedálenská zostava LANCE 1 + 2 je zložená z jedného stola a dvoch stoličiek. Stôl aj stoličky sú vyrobené z laminovanej MDF dosky v troch farebných variantoch: biela, dub sonoma a wenge. Konštrukcia je z lakovanej ocele. Farba:bieladub sonomawenge Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:laminovaná MDF / lakovaná oceľ Rozmery stola:šírka: 82 cmhĺbka: 50 cmvýška: 75 cm Hmotnosť:18 kg Dodávané v demonte.,Jedálenská zostava LANCE 1 + 2 je zložená z jedného stola a dvoch stoličiek. Stôl aj stoličky sú vyrobené z laminovanej MDF dosky v troch farebných variantoch: biela, dub sonoma a wenge. Konštrukcia je z lakovanej ocele. Farba:bieladub sonomawenge Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:laminovaná MDF / lakovaná oceľ Rozmery stola:šírka: 82 cmhĺbka: 50 cmvýška: 75 cm Hmotnosť:18 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské súpravy, je v ponuke značky Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela - parametre produktu

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela - história ceny a dostupnosti

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenská zostava LANCE 1+2 Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?