Jedálenský set 4+1 FAUST

Jedálenský set 4+1 FAUST

Jedálenský set 4+1 FAUST

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jedálenský set 4+1 FAUST - popis produktu

Jedálenský set FAUST obsahuje jedálenský stôl a štyri stoličky. Stôl je vyrobený v kombinácii laminovanej MDF dosky vo farebnom prevedení dub sonoma a konštrukcia stola je z lakovanej ocele.   Farba: dub sonoma   Materiál: laminovaná MDF / lakovaná oceľ   Rozmery stola: šírka: 110 cm hĺbka: 70 cm výška: 75 cm   Rozmery stoličky: šírka: 36 cm hĺbka: 38 cm výška: 84 cm   výška sedu: 44 cm   Hmotnosť: 26,3 kg   Dodávané v demonte.,Jedálenský set FAUST obsahuje jedálenský stôl a štyri stoličky. Stôl je vyrobený v kombinácii laminovanej MDF dosky vo farebnom prevedení dub sonoma a konštrukcia stola je z lakovanej ocele.   Farba: dub sonoma   Materiál: laminovaná MDF / lakovaná oceľ   Rozmery stola: šírka: 110 cm hĺbka: 70 cm výška: 75 cm   Rozmery stoličky: šírka: 36 cm hĺbka: 38 cm výška: 84 cm   výška sedu: 44 cm   Hmotnosť: 26,3 kg   Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Jedálenský set 4+1 FAUST patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jedálenské súpravy, je v ponuke značky Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Jedálenský set 4+1 FAUST - parametre produktu

Jedálenský set 4+1 FAUST - história ceny a dostupnosti

Jedálenský set 4+1 FAUST - ďalšie zaujímavé produkty

Jedálenský set 4+1 FAUST - ako nakúpiť najvýhodnejšie?