INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ #7536006

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ #7536006

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ #7536006

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ - popis produktu

Plyšový kamarát na aktivity Ingenuity Calm Springs – Sheppy je nevyhnutný priateľ rodičov a nový kamarát dieťatka. Rozkošná plyšová postavička ovečky Sheppy upokojí a zabaví vaše dieťatko na cestách. Zvedavosť bábätka sa podnecuje skúmaním rôznych textúr, hrkálok a hračiek. Sheppy je vyrobený z kombinácie prvotriednych plyšových tkanín, je jemný na dotyk a ponúka hmatovú stimuláciu. Novorodenecká hryžačka s usmievavým obláčikom bez BPA upokojuje boľavé ďasná dieťaťa doma alebo na cestách ako pôvabný, upokojujúci spoločník. Okrem toho, že Sheppy upokojuje a zapája bábätko, má mäkké textilné pútko, ktoré môžu rodičia ľahko pripevniť na madlo kočíku na hranie na cestách. Sheppy je vyrobený pre deti od 0 do 36 mesiacov a pozostáva z teplých, upokojujúcich farieb, vďaka čomu je dokonalým (a superroztomilým) rodovo neutrálnym darčekom pre bábätká. Táto plyšová postavička je súčasťou kolekcie Calm Springs od spoločnosti Ingenuity, vytvorenej pre vzácne malé ovečky a ich milujúcich rodičov. Rozmery: 19,89 × 17,15 × 1­6,51 cm

Produkt INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ #7536006 patrí do skupiny produktov Plyšové hračky, patrí pod značku Ingenuity.

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ - parametre produktu

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ - história ceny a dostupnosti

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ - ďalšie zaujímavé produkty

INGENUITY Hračka plyšová aktívna Calm Springs™ ovečka Sheepy 0m+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?