Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od miestnych farmárov značné nasadenie. Napriek tomu sa práve v týchto miestach rodí arabika plnej, čokoládovo-ovocnej chuti a v BIO kvalite. Obľúbená všade, najviac však v Japonsku.
Produkt INDONÉSIA SULAWESI SULOTCO ESTATE BIO - zrnková káva, 100g #8065167 patrí do skupiny produktov Zrnková káva, patrí značke Manu cafe, nájdete ho v e-shope ManuCafe.sk.
Produkt INDONÉSIA SULAWESI SULOTCO ESTATE BIO - zrnková káva, 100g #8065167 má priradený EAN kód 8596632238314.
Kategória | Zrnková káva, Arabika |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.sk |
EAN | 8596632238314 |
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
Indonézia je tretím najväčším producentom kávy na svete. Na nekonečné plantáže kávovníkov narazíte pri túlaní sa po ostrovoch Jáva, Sumatra a Sulawesi. Práve na jeho kopcovitom juhu sa rozkladá región Toraja. Vysádzanie kávovníkov, starostlivosť o ne a zber vyžadujú od
'Osviežuje pamäť a čistí kožu,' definoval kávu pred tisíckou rokov stredoveký perzský učenec Ibn Sinaja. V Európe bola najprv predávaná ako liek a len tak niekto si ho nemohol dovoliť. Až keď sa na trh dostalo kávy viac, znížila sa aj cena. Osviežujúci nápoj zažil boom. Dnes
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Pre milovníkov vysokohorskej kávy, pre priaznivcov organicky pestovaných plodín, pre vyznávačov nápojov atraktívnych chutí a nezvyčajnej arómy – pre vás aj vašich priateľov pražíme špičkové zrno z kongského regiónu Kivu. Prinesie vám zážitok ako med sladký, ako grapefruit
V Ekvádore sa môžete kochať koloniálnou architektúrou, divokou džungľou alebo dlhými plážami. Káva tejto rovníkovej krajiny je podobne interesantná. Nájdete v nej sviežosť ovocia aj sladkosť karamelu, pripravíte z nej dokonalé espresso aj fantastické cold brew. Mokré
Polonahí domorodci, nebezpečné krokodíly a bublajúce sopky? Áno, aj taká je Papua Nová Guinea. My vám z nej privážame ochutnávku o poznanie lákavejšiu. Káva, ktorá vyrástla vo vyhlásenom regióne Eastern Highlands, je rovnako ako rovníková krajina pikantná a voňavá. Na
Káva z mexického Chiapas sa pestuje v tieni. Najčastejšie pod banánovníkmi alebo korunami vysokých borovíc. Môže tak nielen dlhšie a pomalšie dozrievať. Kávovníky lepšie odolávajú škodcom a krajina si udržiava potrebnú vodu. Organické pestovanie vzhľadom na okolitú prírodu
Až vezmete do ruky šálku s voňajúcou kávou, spomeňte si na všetkých, ktorých zásluhou ju môžete ochutnať. Farmárov a ich rodiny, česačov, robotníkov, vodičov, obchodníkov, pražiarov... Z ďalekej Južnej Ameriky putovali kávové zrnká niekoľko týždňov. Vyrástli na
Sulawesi čiže Celebes je jedným zo 14 tisícov indonézskych ostrovov. Tvarom môže pripomínať pavúka - živočíchy a rastliny sú napokon tým, čím uchvacuje turistov z celého sveta. Potom je tu samozrejme tiež káva. Malé farmy v kopcoch produkujú zrná ohromujúcej chuti a
Zo samotného domova kávy, hornatej krajiny okolia Veľkých jazier, privážame vznešenú kráľovnú. Etiópska káva má na trhu nezastupiteľné miesto. Ako presne chutila kozám pastierika menom Kaldi, ktoré ju údajne ako prvé schrumkali, sa asi nedozvieme. Naša skúsenosť je ale
Vedeli ste, že aj pod Everestom rastie káva? A že chutí skvelo a vonia báječne? Býva popisovaná ako rustikálna, s miernou až strednou kyslosťou. Tá najkvalitnejšia, z regiónu Nuwakot, je pestovaná v tieni. Bobule preto dozrievajú dlhšiu dobu a káva získava plnú, silnú chuť
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Je mladá a plná elánu. Plantáž v Baroida Estate sa dostáva do centra pozornosti, jej káva je totiž viac než interesantná. Pokiaľ máte radi mliečnu čokoládu, jahody a pomaranče, prídete si na svoje. O to viac, že ide o mikrolot, teda kávu s jasne daným pôvodom, opatrovanú
Popularita zambijskej kávy rastie. Táto arabika vyniká nielen veľkým zrnom, ale aj nižším obsahom kofeínu a výnimočnou chuťou. Pre odrodu Catimor sú typické lahodná horkosť kombinovaná s ovocnou sviežosťou a vôňa skutočne delikátna. Pokiaľ patríte ku skutočným milovníkom
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
Bez kofeínu, zato s keksíkmi. Sušienková arabika bude chutiť každému, kto si rád dopraje kombináciu kávy, mlieka, čokolády a vanilky. Brazílske dekofeinované zrná vynikajú plným telom, vyváženou a hladkou chuťou aj miernou stopou orechov a čokolády. Pražiar ich pred
Stopercentná arabika, stopercentný zážitok! Elegantná Kolumbia Supremo Medelin vám pripraví nezabudnuteľné stretnutie s exotickým ovocím a čokoládou. Hoci je silná a aromatická, pôsobí harmonicky až hebko. Exkluzívne a pravidelné kávové zrnká sú pražené stredne, čím
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši