Najviac produktov si môžete vyberať spomedzi značiek Manu cafe, LAVAZZA, Upraženo.cz, Apecafé, APe, Coffeespot, Kimbo, Sencor, SEGAFREDO, Julius Meinl, Café Cult, Corsini, Nestlé, Segafredo Zanetti, FAIROBCHOD, ŠTRBSKÉ PRESSO, Jacobs, De'Longhi, JULIETTA, LUCAFFÉ, DE LONGHI, Tchibo, Zlaté Zrnko, Nescafé alebo L'OR. Všetky značky
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Ani táto stredoamerická káva by nemala ujsť vašej pozornosti. Najlepšiu kávu z Hondurasu si vychutnávame aj my. Nadchla nás predovšetkým svojou komplexnosťou a hravou kombináciou sladkého karamelu so sviežim ovocím. Niekto v nej spoznáva figy, iný granátové jablká. V každom
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Zrnková káva Malibu je naozajstná vychytávka! Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Prečo je táto káva pomenovaná AA? Pretože má veľké zrno. A prečo by ste mali ochutnať kávu z Kamerunu? Pretože je orieškovo hlboká, citrusovo svieža a ovocne voňavá. A tiež preto, že Kamerun sa stáva kávovou destináciou, o ktorej je čoraz viac počuť. Nechajte sa očariť
Prečo je táto káva pomenovaná AA? Pretože má veľké zrno. A prečo by ste mali ochutnať kávu z Kamerunu? Pretože je orieškovo hlboká, citrusovo svieža a ovocne voňavá. A tiež preto, že Kamerun sa stáva kávovou destináciou, o ktorej je čoraz viac počuť. Nechajte sa očariť
Prečo je táto káva pomenovaná AA? Pretože má veľké zrno. A prečo by ste mali ochutnať kávu z Kamerunu? Pretože je orieškovo hlboká, citrusovo svieža a ovocne voňavá. A tiež preto, že Kamerun sa stáva kávovou destináciou, o ktorej je čoraz viac počuť. Nechajte sa očariť
Prečo je táto káva pomenovaná AA? Pretože má veľké zrno. A prečo by ste mali ochutnať kávu z Kamerunu? Pretože je orieškovo hlboká, citrusovo svieža a ovocne voňavá. A tiež preto, že Kamerun sa stáva kávovou destináciou, o ktorej je čoraz viac počuť. Nechajte sa očariť
Prečo je táto káva pomenovaná AA? Pretože má veľké zrno. A prečo by ste mali ochutnať kávu z Kamerunu? Pretože je orieškovo hlboká, citrusovo svieža a ovocne voňavá. A tiež preto, že Kamerun sa stáva kávovou destináciou, o ktorej je čoraz viac počuť. Nechajte sa očariť
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši
Ochucovať zrnkovú kávu vie len majster pražiar. Tomu nášmu sa to v prípade lahôdky z Puno podarilo na sto percent. Ríbezľovo-višňová arabika je neuveriteľne osviežujúca, plná a voňavá. Uvarte si čerstvo praženú kávu s chuťou obľúbeného ovocia. Zbaví vás únavy, zvýši
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
Intenzita kávy nesúvisí s obsahom kofeínu. Ale intenzita kulinárskeho zážitku rozhodne súvisí s kvalitou. Pre výrobu aromatizovanej kávy vždy volíme vysoko akostné zrnká. Um majstra pražiara a čisto prírodná aróma z nich stvorí dobrotu bez konkurencie. Tentokrát v štýle
V Taliansku posýpajú kávu škoricou, v Grécku do nej lejú ouzo. Ale už ste skúsili kávu s príchuťou čokolády a mäty? Je najvyšší čas objaviť vynikajúcu kombináciu sladkého a jemne mentolového, hutného a osviežujúceho. Pre aromatizovanú stopercentnú arabiku rozhodne
V Taliansku posýpajú kávu škoricou, v Grécku do nej lejú ouzo. Ale už ste skúsili kávu s príchuťou čokolády a mäty? Je najvyšší čas objaviť vynikajúcu kombináciu sladkého a jemne mentolového, hutného a osviežujúceho. Pre aromatizovanú stopercentnú arabiku rozhodne
V Taliansku posýpajú kávu škoricou, v Grécku do nej lejú ouzo. Ale už ste skúsili kávu s príchuťou čokolády a mäty? Je najvyšší čas objaviť vynikajúcu kombináciu sladkého a jemne mentolového, hutného a osviežujúceho. Pre aromatizovanú stopercentnú arabiku rozhodne
V Taliansku posýpajú kávu škoricou, v Grécku do nej lejú ouzo. Ale už ste skúsili kávu s príchuťou čokolády a mäty? Je najvyšší čas objaviť vynikajúcu kombináciu sladkého a jemne mentolového, hutného a osviežujúceho. Pre aromatizovanú stopercentnú arabiku rozhodne
V Taliansku posýpajú kávu škoricou, v Grécku do nej lejú ouzo. Ale už ste skúsili kávu s príchuťou čokolády a mäty? Je najvyšší čas objaviť vynikajúcu kombináciu sladkého a jemne mentolového, hutného a osviežujúceho. Pre aromatizovanú stopercentnú arabiku rozhodne
Tradičná a populárna vanilková príchuť dodáva plantážovej káve nežnú hebkosť. Aromatické korenie poznajú snáď vo všetkých domácnostiach, je súčasťou radu pokrmov, nápojov aj parfémov. Niet preto divu, že vanilkou aromatizujeme tiež kávu. Náš majster pražiar venuje
Tradičná a populárna vanilková príchuť dodáva plantážovej káve nežnú hebkosť. Aromatické korenie poznajú snáď vo všetkých domácnostiach, je súčasťou radu pokrmov, nápojov aj parfémov. Niet preto divu, že vanilkou aromatizujeme tiež kávu. Náš majster pražiar venuje
Tradičná a populárna vanilková príchuť dodáva plantážovej káve nežnú hebkosť. Aromatické korenie poznajú snáď vo všetkých domácnostiach, je súčasťou radu pokrmov, nápojov aj parfémov. Niet preto divu, že vanilkou aromatizujeme tiež kávu. Náš majster pražiar venuje
Tradičná a populárna vanilková príchuť dodáva plantážovej káve nežnú hebkosť. Aromatické korenie poznajú snáď vo všetkých domácnostiach, je súčasťou radu pokrmov, nápojov aj parfémov. Niet preto divu, že vanilkou aromatizujeme tiež kávu. Náš majster pražiar venuje
Tradičná a populárna vanilková príchuť dodáva plantážovej káve nežnú hebkosť. Aromatické korenie poznajú snáď vo všetkých domácnostiach, je súčasťou radu pokrmov, nápojov aj parfémov. Niet preto divu, že vanilkou aromatizujeme tiež kávu. Náš majster pražiar venuje
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Káva s plným telom a zmyselnou chuťou vína a ovocia. Na takú už teraz nemusíte do najlepšej kaviarne v meste. Pripravte si ju doma! Akonáhle ju objednáte, hneď ju upražíme a okamžite pošleme na váš stôl. Keď budete venovať pozornosť správnemu mletiu a príprave, čaká na vás
Káva s plným telom a zmyselnou chuťou vína a ovocia. Na takú už teraz nemusíte do najlepšej kaviarne v meste. Pripravte si ju doma! Akonáhle ju objednáte, hneď ju upražíme a okamžite pošleme na váš stôl. Keď budete venovať pozornosť správnemu mletiu a príprave, čaká na vás
Káva s plným telom a zmyselnou chuťou vína a ovocia. Na takú už teraz nemusíte do najlepšej kaviarne v meste. Pripravte si ju doma! Akonáhle ju objednáte, hneď ju upražíme a okamžite pošleme na váš stôl. Keď budete venovať pozornosť správnemu mletiu a príprave, čaká na vás
Káva s plným telom a zmyselnou chuťou vína a ovocia. Na takú už teraz nemusíte do najlepšej kaviarne v meste. Pripravte si ju doma! Akonáhle ju objednáte, hneď ju upražíme a okamžite pošleme na váš stôl. Keď budete venovať pozornosť správnemu mletiu a príprave, čaká na vás
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Preslávená káva z Mexica zavítala aj k nám. A my sa o ňu radi rozdelíme. Užite si tiež originálnu chuť jednodruhovej arabiky s mimoriadne silnou arómou. Príjemne vyváženými tónmi prebleskujú suché orechy kombinované s čokoládou. Plné telo a stredná acidita sú tým, čo
Káva s plným telom a zmyselnou chuťou vína a ovocia. Na takú už teraz nemusíte do najlepšej kaviarne v meste. Pripravte si ju doma! Akonáhle ju objednáte, hneď ju upražíme a okamžite pošleme na váš stôl. Keď budete venovať pozornosť správnemu mletiu a príprave, čaká na vás
Bez kofeínu neznamená bez chuti alebo bez radosti. Práve naopak! Káva, ktorá bola dekofeinizovaná špeciálnym švajčiarskym postupom, je výborná po všetkých stránkach. Pokiaľ ide o chuť, čakajú vás jemná čokoláda, lieskové oriešky a milá stopa dreva, pokiaľ ide o arómu,
Bez kofeínu neznamená bez chuti alebo bez radosti. Práve naopak! Káva, ktorá bola dekofeinizovaná špeciálnym švajčiarskym postupom, je výborná po všetkých stránkach. Pokiaľ ide o chuť, čakajú vás jemná čokoláda, lieskové oriešky a milá stopa dreva, pokiaľ ide o arómu,
Bez kofeínu neznamená bez chuti alebo bez radosti. Práve naopak! Káva, ktorá bola dekofeinizovaná špeciálnym švajčiarskym postupom, je výborná po všetkých stránkach. Pokiaľ ide o chuť, čakajú vás jemná čokoláda, lieskové oriešky a milá stopa dreva, pokiaľ ide o arómu,
Bez kofeínu neznamená bez chuti alebo bez radosti. Práve naopak! Káva, ktorá bola dekofeinizovaná špeciálnym švajčiarskym postupom, je výborná po všetkých stránkach. Pokiaľ ide o chuť, čakajú vás jemná čokoláda, lieskové oriešky a milá stopa dreva, pokiaľ ide o arómu,
Bez kofeínu neznamená bez chuti alebo bez radosti. Práve naopak! Káva, ktorá bola dekofeinizovaná špeciálnym švajčiarskym postupom, je výborná po všetkých stránkach. Pokiaľ ide o chuť, čakajú vás jemná čokoláda, lieskové oriešky a milá stopa dreva, pokiaľ ide o arómu,
Pre milovníkov vysokohorskej kávy, pre priaznivcov organicky pestovaných plodín, pre vyznávačov nápojov atraktívnych chutí a nezvyčajnej arómy – pre vás aj vašich priateľov pražíme špičkové zrno z kongského regiónu Kivu. Prinesie vám zážitok ako med sladký, ako grapefruit
Pre milovníkov vysokohorskej kávy, pre priaznivcov organicky pestovaných plodín, pre vyznávačov nápojov atraktívnych chutí a nezvyčajnej arómy – pre vás aj vašich priateľov pražíme špičkové zrno z kongského regiónu Kivu. Prinesie vám zážitok ako med sladký, ako grapefruit
Čo je na tejto káve špeciálne? Podľa nás hladkosť a vyváženosť kombinovaná s chuťou horkej čokolády a ľahučkým citrónovým ovanutím. Zrno z fariem rodiny Gallardovcov v sebe panamský pôvod nezaprie. Vybrali pre vás to najlepšie z danej úrody a nie je divu, že sú úspešní
Čo je na tejto káve špeciálne? Podľa nás hladkosť a vyváženosť kombinovaná s chuťou horkej čokolády a ľahučkým citrónovým ovanutím. Zrno z fariem rodiny Gallardovcov v sebe panamský pôvod nezaprie. Vybrali pre vás to najlepšie z danej úrody a nie je divu, že sú úspešní
Pre milovníkov vysokohorskej kávy, pre priaznivcov organicky pestovaných plodín, pre vyznávačov nápojov atraktívnych chutí a nezvyčajnej arómy – pre vás aj vašich priateľov pražíme špičkové zrno z kongského regiónu Kivu. Prinesie vám zážitok ako med sladký, ako grapefruit