Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 - popis produktu

Ak hľadáte darčeky pre deti a zaujímate sa o hudobné hračky , hudobné matrace InnovaGoods Gadget Kids sú presne to, čo potrebujete! Ideálne pre deti, aby sa pri hraní hudby bavili.Vyrobené z PPSkutočný zvukNastaviteľná hlasitosť2 prevádzkové režimy: voľný a vedený8 preddefinovaných melódiíObsahuje 2 paličky, 1 mikrofón a kábelVýstup pre externé zariadenie (MP3, smartfón…)Odporúčaný vek: +3 rokyBatériové napájanie (4 x AA, nie je súčasťou balenia)Rozmery: cca. 78 x 67 x 6 cmBalenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina). , Ruština, lotyština)in V0100671

Produkt Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hudobné hračky, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 - parametre produktu

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 - história ceny a dostupnosti

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 - ďalšie zaujímavé produkty

Hudobná hracia podložka s bubnami InnovaGoods IN0671 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?