Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,69 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Mierne pálivé korenie vhodné na grilovanie kuracieho a morčacieho masa.
Zloženie: paprika, morská soľ(max. 20 %), oregáno, cesnak, čierny peper drvený, cayenský peper mletý
Kategória | Korenie, Grilovanie |
Mierne pálivé korenie vhodné na grilovanie kuracieho a morčacieho masa. | Zloženie: paprika, morská soľ(max. 20 %), oregáno, cesnak, čierny peper drvený, cayenský peper mletý
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová kôra, cesnak, soľ | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na
Pikantná zmes na grilované a pečené mäso. | | Zloženie: Paprikové vločky, paradajkové vločky, cibuľa, černe korenie, cesnak, tymián, drcené chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte
Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné. | Zloženie. peper, paprika, kari (kurkuma,cibuľa, cesnak, horčica, chilli, koriander, rasca, zázvor, senovka semeno, fenykel), cibuľa, cesnak, paradajkový prášok, kurkuma, cukor, petržlen, muškátový oriešok, pažitka, majoránka, tymián,
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Grešík Korenie grilovacej byliny 40 g | | Vhodné pre všetky druhy grilovaných a pečených mäs, hydiny a rýb. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Paprika, korenie, cibuľa,
Na všetky druhy mletého mäsa. Na pečenie a grilovanie. | | Zloženie: Lahôdková paprika, majoránka, cesnak, čierne korenie, petržlen list, cayennské korenie mleté. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Na pečenú hydinu, ryby, do paradajkovej omáčky a polievky, na bravčovú pečienku. | | Zloženie: List rozmarínu | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Provensálské korenie sa hodí k dochuteniu šalátov, omáčiek a na hydinu. | Zloženie: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandula, fenykel, tymián, rozmarýn, aníz, koriander. Bez glutamanu sodného
Veľmi originálne stredne ostré juhoafrické korenie na dusenú zeleninu, pikantné omáčky a rôzne úpravy mäsa. | | Zloženie: Paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, čierne korenie, rasca, senivka grécka, cizrnová múka, cesnak, zeler, škorica, karotka, paštrňák,
Ideálna do mlynčekov na korenie, osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Zloženie: Čierne, zelené a biele korenie, ružové korenie. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah:
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Aromatické, mierne pikantné karí, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander, kurkuma, chilli, bobkový list, senovka grécka, semeno, horčica semeno, hrachová múka, citrónová
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Zmes korenia kari madras, je stredne ostrá, zmes korenia vhodná k príprave polievok, hydiny, ryže, rýb a indickej kuchyne. | Zloženie: koriander, kurkuma, fenykel, peper, zázvor, kmín, chilli, muškátový kvet, paprika, klinček. Bez glutamanu sodného.
Do šalátov, na hydinu, bylinkové omáčky. | | Zloženie: Oregáno, saturejka, bazalka, majorán, levanduľa, fenikel, tymián, rozmarín, anýz, koriander. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,