FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna - popis produktu

Nová prilba Fox Hardshell pre Dirt Jump, Trail a BMX. Nová segmentovaná pena EPS M9 ponúka lepší komfort, technológia Varizorb kužeľových prvkov v EPS pene pomáha lepšie absorbovať vibrácie a nárazy. Ľahká ABS škrupina znižuje hmotnosť celej prilby, 8 veľkých ventilačných otvorov udržuje hlavu v chlade, umývateľná vnútorná výstelka s funkciou odvodu potu a náhradná sada vnútorných výsteliek. BENEFIT: ABS hardshell technológia, vymeniteľná výstelka, VLASTNOSTI: priedušné, nárazuvzdorné, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: skateboarding, E-bike, univerzálne, MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: ABS, POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke FOX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaFOX
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT SOLID - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?