FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna - popis produktu

Bezpečnosť pre dirt jumps, BMX, skate a ďalšie Helma Flight Pro posúva tradičné skate, dirt jump a BMX prilbu na úplne novú úroveň ochrany, výkonu a pohodlia. Vďaka technológii Mips®, systému ochrany proti nárazu špeciálne navrhnutému na zníženie rotačných síl v prípade havárie, prepracovaný vnútorný tvar Flight Pro sedí nižšie na vašej hlave, aby sa zlepšilo celkové prispôsobenie, zatiaľ čo 360° Fit System vám umožňuje nastaviť pohodlie aj ďalej podľa vašich predstáv. Systém pracky FIDLOCK sa ľahko otvorí a prilba sa dá sňať. Prilba sa dodáva s dvomi antimikrobiálnymi pohodlnými vložkami XT2®, takže máte pripravené náhradné diely, keď ich potrebujete. Zahrnutí sú aj jazdci na elektrobicykloch, elektrických kolobežkách a odvážlivcoch s jedným kolesom. Helma Flight Pro prináša vysokú úroveň bezpečnosti každému jazdcovi alebo milovníkovi vzrušenia, ktorý chce zvýšiť svoju ochranu bez obetovania štýlu v oddelení vzhľadu. -Vybavené Mips® -Multi-density EPS pre nárazy pri vysokej a nízkej rýchlosti -360° Fit System poskytuje prispôsobené a bezpečné uchytenie -FIDLOCK magnetické jednoduché ovládanie -Vzhľad a strih s nižším profilom VYUŽITIE: cesta/trekking/ MTB, skateboarding, cykloturistika, E-bike, POHLAVIE: unisex

Produkt FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke FOX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaFOX
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistická prilba - FLIGHT PRO CE - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?