FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna - popis produktu

Štýlová, cenovo dostupná trailová prilba Mips®. Prilba Mainframe Mips® vám dáva presne to, čo hľadáte v cenovo dostupnej prilbe: overené bezpečnostné prvky v kombinácii s jednoduchým trail steez. Osvedčená ochrana proti nárazu Mips®, ktorá obsahuje rozšírené pokrytie, udrží váš mozog v bezpečí v prípade nehody tým, že absorbuje a presmeruje energie a sily, ktoré by ho inak mohli poškodiť. Vďaka ľahkému systému prilby vás Mainframe Mips® Helmet tiež udrží v chlade a ak by sa nahromadil zápach potu, môžete ľahko vytiahnuť vložku odvádzajúcu vlhkosť a oprať ju. Skvelá ochrana za cenu, ktorá ušetrí vašej peňaženke zbytočné napätie. -Vybavené Mips® -Virginia Tech 5-hviezdičkové hodnotenie prilby -Rozšírené pokrytie bočnej a zadnej časti hlavy -Optimalizované vetranie pre pohodlie BENEFIT: umývateľná výstelka, antibakteriálna výstelka, VLASTNOSTI: priedušné, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: 14 vetracích otvorov, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: MIPS® System, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické prilby, patrí značke FOX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaFOX
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?