FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená - popis produktu

Prilba Mainframe MIPS™ vám poskytne presne to, čo hľadáte v cenovo dostupnej prilbe. Osvedčená ochrana proti nárazu MIPS™ s rozšíreným pokrytím, ktoré chráni väčšiu časť vašej hlavy, udrží váš mozog v bezpečí v prípade nárazu tým, že absorbuje a presmeruje energiu a sily, ktoré by ho inak mohli poškodiť. Prilba Mainframe MIPS™ vás tiež udrží v chlade a v prípade, že sa v nej nahromadí zápach potu, môžete ľahko vybrať výstelku odvádzajúcu vlhkosť a vyprať ju. Skvelá ochrana za cenu, ktorá ušetrí vašu peňaženku zbytočného stresu. -Osvedčený systém ochrany proti nárazu MIPS™ znižuje rotačné sily pri náraze -Rozšírené pokrytie pre väčšiu bezpečnosť -Optimalizované odvetrávanie s kanálikmi z tvarovaného EPS poskytuje účinné chladenie -Odnímateľná, umývateľná vnútorná výstelka odvádzajúca vlhkosť   BENEFIT: umývateľná výstelka, antibakteriálna výstelka, VLASTNOSTI: priedušné, ergnonomické, ZAPÍNANIE: spojovací remienok, VYUŽITIE: MTB, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: 14 vetracích otvorov, s potlačou loga, DIZAJN: viac-farebný, MATERIÁL: MIPS® System, POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke FOX, vo farbe červená, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená - parametre produktu

Farbačervená
Veľkosťčervená
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby
ZnačkaFOX
Farbačervená
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená - história ceny a dostupnosti

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená - ďalšie zaujímavé produkty

FOX Cyklistická prilba - MAINFRAME TRVRS - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?