Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige - popis produktu

Foscarini Twiggy Grid - závesné svietidlo LED na vonkajšie použitie, IP44 Ochrannou známkou závesného svietidla LED Twiggy Grid od spoločnosti Foscarini je tienidlo navrhnuté v sieťovej optike a vyrobené ručne. Pri špeciálnom procese vyvinutom spoločnosťou Foscarini sa tenký pás kompozitného materiálu zo sklenených vlákien ovíja okolo rotujúceho valca. Zatiaľ čo horný a dolný okraj tienidla sú spevnené ďalším pásom, zvyšná časť je zachovaná veľmi filigránsky, čo dodáva lampe veľmi otvorený a ľahký charakter. Svetlo LED presvedčí veľmi dobrým podaním farieb (CRI>90) a vyžaruje smerom nadol na veľkú plochu cez saténový difúzor umiestnený v hornej časti tienidla. Ako závesné svietidlo nad balkónovým alebo terasovým stolom poskytuje Twiggy Grid priame a veľmi jasné ambientné osvetlenie. Tento dizajnový kúsok však okamžite presvedčí aj v interiéri - napríklad ako osvetlenie jedálenského alebo kuchynského stola. Marc Sadler je priemyselný dizajnér a po prvom vydaní série Twiggy v roku 2006 sa odvážil na novú edíciu s variantom vonkajšieho svietidla Twiggy Grid. Twiggy Grid, ktorý vždy experimentuje s novými materiálmi a výrobnými postupmi, je opäť výsledkom jeho dôkladnej výskumnej práce.

Produkt Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED vonkajšie svietidlá od značky Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige - parametre produktu

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige - história ceny a dostupnosti

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Twiggy Grid závesné LED svietidlo greige - ako nakúpiť najvýhodnejšie?