Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová - popis produktu

Foscarini Twiggy Grid lettura - LED stojacia lampa na vonkajšie použitie Stojacia lampa LED Twiggy Grid lettura od spoločnosti Foscarini je svetelným obohatením domácej terasy alebo štýlovo navrhnutého vonkajšieho priestoru kaviarne či reštaurácie. V roku 2018 sa rodina Twiggy, ktorá pochádza z pera priemyselného dizajnéra Marca Sadlera, rozšírila o verziu Twiggy Grid, ktorá je chránená proti vode a poveternostným vplyvom. Kompozitný materiál na báze lakovaných sklenených vlákien je hlavným materiálom použitým pri výrobe mriežky Twiggy Grid lettura. Na rozdiel od verzií Twiggy staršej generácie sa Twiggy Grid vyznačuje sieťovým tienidlom, ktoré pôsobí ľahko a otvorene. Otvorený dizajn tienidla navyše prospieva distribúcii svetla, keďže svetlo sa môže takmer voľne šíriť v okolí svietidla a Twiggy Grid tak môže plne plniť svoj účel ako lampa na čítanie. Svietidlo s krytím IP65 možno samozrejme používať aj v interiéri. Pripojovacia zástrčka má stupeň krytia IP44, preto je dôležité zabezpečiť, aby bola zásuvka umiestnená v chránenom vonkajšom priestore.

Produkt Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová - parametre produktu

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová - história ceny a dostupnosti

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Stojacia lampa Foscarini Twiggy Grid lettura, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?