Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená - popis produktu

Foscarini Twiggy Grid - LED oblúková lampa na vonkajšie použitie, výškovo nastaviteľná Oblúkovú LED lampu Twiggy Grid - tu vo verzii vonkajšej lampy - s optickým a technickým odkazom na ohnutý rybársky prút navrhol priemyselný dizajnér Marc Sadler pre taliansku značku svietidiel Foscarini. Vizuálne Twiggy Grid pripomína rybársky prút vďaka tenkému oblúkovému rámu z kompozitného materiálu zo sklenených vlákien. Aj z technického hľadiska si veľa požičal z rybárskeho prúta. Vďaka špeciálnemu výberu materiálu je oblúková lampa mimoriadne flexibilná. Pomocou štyroch protizávaží, ktoré sa dajú umiestniť do výklenkov nad difúzorom, sa dá rám ohnúť smerom nadol a upraviť výška svietidla. Vďaka sieťovému tienidlu prepúšťa Twiggy Grid čo najviac dopadajúceho svetla a osvetľuje tak pomerne veľkú plochu. V roku 2017 spoločnosť Foscarini uviedla na trh verziu Twiggy Grid odolnú voči poveternostným vplyvom, takže táto stále populárna oblúková lampa môže teraz svietiť aj na terase doma alebo vo vonkajšom hotelovom priestore. K napájaniu ho možno pripojiť prostredníctvom zástrčky (IP44) alebo pevným pripojením (IP65). Dizajnér rakúskeho pôvodu Marc Sadler sa usadil v hlavnom meste dizajnu Miláne. Vo fáze koncepcie nových výrobkov sa veľmi intenzívne zaoberá materiálmi, ktoré chce použiť. Už počas štúdia sa špecializoval na experimentovanie s plastmi a odvtedy zostal tejto téme verný.

Produkt Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená - parametre produktu

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená - história ceny a dostupnosti

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Twiggy Grid LED oblúková lampa, karmínovo červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?