Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná - popis produktu

Foscarini Caboche Plus MyLight - iskrivé stropné LED svietidlo s ovládaním cez Bluetooth Dizajn očarujúceho stropného svietidla LED Caboche Plus pochádza od dvoch dizajnérok Patricie Urquioly a Eliany Gerotto, ktoré pre spoločnosť Foscarini vytvorili skutočnú dizajnovú klasiku v podobe série svietidiel Caboche. Verzia Plus má nové LED diódy pre intenzívnejšie svetlo bez oslňovania, ako aj nový systém s priehľadnými plastovými pásikmi na upevnenie korálikov ('twist lock'). Korálky sú srdcom svietidla. Sú zoradené ako na perlovom náramku a po zapnutí svetla vytvárajú zvláštny efekt, pretože svetlo nielen prepúšťajú, ale ho aj odrážajú, čím vytvárajú fascinujúce hry svetla na strope. Vďaka integrovanému modulu Casambi možno stropné LED svietidlo Caboche Plus vo verzii MyLight pohodlne spínať a stmievať prostredníctvom Bluetooth pomocou smartfónu/tabletu/smartwatch. Špeciálne funkcie/kompatibilita: - Prepínateľné a stmievateľné pomocou bezplatnej aplikácie Casambi prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo inteligentných hodiniek. - možnosť alternatívneho ovládania spínača Casambi Xpress a inteligentného spínača (predávajú sa samostatne) - Stále sa dá zapínať a vypínať pomocou nástenného vypínača - Nie je potrebný prístup na internet, pretože komunikácia prebieha cez Bluetooth - Prostredníctvom aplikácie Casambi možno ovládať niekoľko svietidiel v skupine alebo scéne spoločne alebo na základe časového plánu.

Produkt Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Foscarini, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná - parametre produktu

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná - história ceny a dostupnosti

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Caboche Plus MyLight stropné priehľadná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?