Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra - popis produktu

Závesné svietidlo LED Caboche Plus media MyLight s ovládaním bieleho svetla pomocou aplikácie Moderná technológia a pôsobivý dizajn sa spájajú v tomto dávkovači svetla. Závesné svietidlo LED Caboche Plus media od spoločnosti Foscarini je skutočnou dizajnovou klasikou, hoci túto sériu vytvorili Patricia Urquiola a Eliana Gerotto len v roku 2005. Obaja boli poháňaní túžbou vytvoriť lampu s iskrivou fascináciou perlového náramku. V sérii Caboche sa to realizuje pomocou gulí z PMMA, ktoré obklopujú celý exteriér, lámu svetlo a očarujú miestnosť pôsobivými svetelnými efektmi. Médium Caboche Plus je vybavené ručne fúkaným skleneným difúzorom, ktorý vyžaruje svetlo jemne a priamo nadol. Časť svetla vyžaruje z guľových korálikov a ich medzier do strán ako iskrivý efekt. V edícii MyLight má závesné svietidlo Caboche Plus media LED integrovaný modul Casambi Bluetooth, ktorý umožňuje ovládanie prostredníctvom aplikácie. Okrem stmievania svetla a jeho zapínania a vypínania možno nastaviť aj farbu svetla od teplej bielej po studenú univerzálnu bielu. Špeciálne funkcie/kompatibilita: - Prepínateľné a stmievateľné pomocou bezplatnej aplikácie Casambi prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo inteligentných hodiniek. - Laditeľná biela: 2 700 K - 5 000 K - Možnosť ovládania alternatívnych spínačov Casambi Xpress a Smart Switch (dostupné samostatne) - Stále sa dá zapínať a vypínať pomocou nástenného vypínača - Nie je potrebný prístup na internet, pretože komunikácia prebieha cez Bluetooth - Prostredníctvom aplikácie Casambi možno ovládať niekoľko svietidiel v skupine alebo scéne spoločne alebo na základe časového plánu.

Produkt Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Závesné svetlá, patrí pod značku Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lustre od značky Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra - parametre produktu

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra - história ceny a dostupnosti

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Caboche Plus media MyLight CCT číra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?