Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná - popis produktu

LED stropné svietidlo s mimoriadnym svetelným efektom - Foscarini Caboche Plus Dizajn série svietidiel Caboche od spoločnosti Foscarini pripomína elegantný perlový náramok. Tu sú vedľa seba zoradené priehľadné perly z plastu PMMA, ktoré nakoniec vytvárajú očarujúce tienidlo stropnej lampy. Jednotlivo lámu svetlo a dodávajú šperkom Caboche Plus mimoriadny lesk. Dve dizajnérky Patricia Urquiola a Eliana Gerotto sú zodpovedné za dizajn série Caboche, ktorá pôsobí moderne v každom prostredí a napĺňa miestnosť ľahkosťou a transparentnosťou. Verzia Plus má pokročilé diódy LED, ktoré zaručujú intenzívnejšie svetlo bez oslňovania očí. Okrem toho je tu nový systém upevnenia guličiek ('twist lock'), ktorý vďaka priehľadnému plastovému pásu neovplyvňuje svetelný efekt a vzhľad svietidla.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Foscarini, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná - parametre produktu

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná - história ceny a dostupnosti

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Caboche Plus stropná LED priehľadná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?