Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm #4696581

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm #4696581

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm #4696581

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm - popis produktu

Dizajnová stolová lampa THOR od Fontana Arte - originálny akcent v klasickom prostredíAk hľadáte štýlový doplnok pre svoj domov, potom je Thor to pravé! Lampa sa v oblúku hravo hojdá nad stolom a prináša do miestnosti diskrétne svetlo! Táto nezvyčajná stolová lampa teda nie je čisto svetelným objektom, ale v každom prípade stanovuje originálny akcent ako dekoratívny predmet.Fontana Arte je manufaktúra na výrobu svietidiel, ktorá existuje od roku 1932 a už roky sa teší medzinárodnej popularite vďaka svojim originálnym kolekciám. Veľmi úzke a plodné vzťahy medzi spoločnosťou, architektmi a dizajnérmi sú základom kreativity a osobitého, inovatívneho výrobného výkonu spoločnosti. Cieľom spoločnosti Fontana Artes je vytvoriť rovnováhu medzi funkčným účelom svietidla a vytvorením vizuálneho obohatenia každej miestnosti. Receptom na úspech je symbióza klasických dizajnérskych ideálov a moderných dizajnérskych prvkov, ktorá odráža otvorenosť inovatívnym nápadom, a tak umožňuje spoločnosti prekročiť komerčné potreby. Početné ocenenia potvrdzujú osobitosť výrobkov Fontana Artes.

Produkt Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm #4696581 patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Fontana Arte, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové lampy, patrí značke Fontana Arte, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm - parametre produktu

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm - história ceny a dostupnosti

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Fontana Arte Thor – dizajnová stolná lampa 33 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?