FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela - popis produktu

Závesné svietidlo LED Almendra Linear so štyrmi otočnými svetelnými prvkami Závesné svietidlo LED Almendra Linear je ideálne na osvetlenie obývacieho alebo jedálenského stola, ale rovnako dobre sa dá použiť aj v reštauráciách alebo hoteloch. Je vyrobený z vysokokvalitného hliníka a pozostáva z úzkej rúrkovej konštrukcie, ku ktorej sú pripevnené štyri osvetľovacie prvky. Každý z nich sa dá otočiť o 60°, takže svetlo sa dá nasmerovať individuálne. Okrem toho je možné regulovať jas pomocou externého systému stmievania (1-10V, DALI, Push-Dim, potenciometer). Okrem toho svietidlo presviedča vysokým podaním farieb (CRI 95), ktoré je mimoriadne blízke prirodzenému svetlu. Návrhárka Patricia Urquiola vytvorila sériu Almendra a téme udržateľnosti prikladá veľký význam. Vďaka novej technológii bol na výrobu lampy vyrobený plast z kvapaliny, ktorá prirodzene uniká pri výrobe papiera. Okrem toho sa upustilo od lepidla, aby bolo možné recyklovať jednotlivé časti svietidla oddelene podľa ich materiálu. Diela Patricie Urquioly sú vystavené v múzeách umenia a dizajnu po celom svete. Španiel získal aj niekoľko medzinárodných cien a ocenení.

Produkt FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela - parametre produktu

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela - história ceny a dostupnosti

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela - ďalšie zaujímavé produkty

FLOS Almendra Linear LED svietidlo 4-pl., biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?