FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová - popis produktu

Závesné svietidlo LED Almendra Arch s dvoma svetelnými prvkami Závesné svietidlo LED Almendra Arch sa skladá z filigránskej, mierne ohnutej tyče, ako aj z dvoch svetelných zdrojov, ktoré sú umiestnené na koncoch rámu. Majú pripomínať otvorené mandľové škrupiny a každú z nich možno otočiť o 60°. To umožňuje nasmerovať teplé svetlo požadovaným smerom. Závesné svietidlo je ideálne napríklad na osvetlenie obývačky alebo jedálenského stola. Môže sa však používať aj vo verejných priestoroch, ako sú reštaurácie alebo hotely. Pomocou externého systému stmievania (1-10V, DALI, Push-Dim, potenciometer) možno regulovať jas svetla podľa individuálnych potrieb.Sériu Almendra navrhla dizajnérka a architektka Patricia Urquiola. Téma udržateľnosti zohráva v jej práci dôležitú úlohu, preto sa pri výrobe Almendry použil špeciálny, udržateľný plast a upustilo sa od použitia lepidla. Svietidlo je preto možné neskôr rozobrať a jednotlivé prvky recyklovať podľa ich materiálu.

Produkt FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová patrí do skupiny produktov Závesné svetlá, patrí pod značku FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová - parametre produktu

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová - história ceny a dostupnosti

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová - ďalšie zaujímavé produkty

FLOS Almendra Arch závesné LED svetlo, fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?