ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 - popis produktu

Minimalistické stolové svietidlo LED Lucy od spoločnosti ERCO - vybavené stojanom Telo stolového svietidla Lucy LED je obmedzené na hliníkový rúrkový profil s práškovou povrchovou úpravou, ktorý je podopretý okrúhlou liatou hliníkovou základňou. V hornej časti profilu sa nachádzajú LED diódy, ktoré svietia pod uhlom smerom nadol a osvetľujú stôl alebo pracovnú plochu. Aby bolo možné svetlo nasmerovať podľa konkrétnych okolností, je možné ho otočiť o 180°. V svietidle je integrované tlačidlo s funkciou stmievania na prepínanie a ovládanie svetelného výkonu. Napájanie je zabezpečené pomocou kábla so zástrčkou, ktorý je súčasťou dodávky. - Reflektor: plastový, hliníkový, strieborný lesklý - Vybavené mäkkou šošovkou - Prvok proti oslneniu: plast, čierny - Pripojená záťaž: 13 W

Produkt ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke ERCO, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke ERCO, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka ERCO, v ponuke predajcu Svetla.sk.

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 - parametre produktu

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 - história ceny a dostupnosti

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 - ďalšie zaujímavé produkty

ERCO Lucy stolová LED lampa, podstavec, čierna 840 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?