ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 - popis produktu

Minimalistické stolové svietidlo LED Lucy od spoločnosti ERCO - možno ho priskrutkovať do stolovej dosky Korpus stolového svietidla Lucy LED tvorí hliníkový rúrkový profil s práškovou povrchovou úpravou. LED diódy sú integrované v hornej časti a ich svetlo vyžaruje pod uhlom smerom nadol cez tri otvory smerujúce na jednu stranu, čím osvetľujú stôl alebo pracovnú plochu. V závislosti od požiadaviek možno svietidlo otočiť o 180°. Tlačidlo s funkciou stmievania sa nachádza priamo na svietidle. Na montáž je potrebný otvor Ø 3,5 cm v doske stola; spodný koniec hliníkového profilu sa do tohto otvoru zaskrutkuje priloženou poistnou maticou. Napájanie je zabezpečené prostredníctvom dodaného kábla so zásuvnou napájacou jednotkou. - S inštalačnou objímkou z mosadze s práškovou povrchovou úpravou pre hrúbku stolovej dosky od 1 do 4 cm. - Reflektor: plastový, hliníkový, lesklý strieborný - vybavené mäkkou šošovkou - Prvok proti oslneniu: plast, čierny - Pripojená záťaž: 13 W

Produkt ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke ERCO, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke ERCO, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka ERCO, v ponuke predajcu Svetla.sk.

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 - parametre produktu

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 - história ceny a dostupnosti

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 - ďalšie zaujímavé produkty

ERCO Lucy stolová LED lampa čierna 930 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?