Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená - popis produktu

Štýlový mlynček na korenie v červenej farbeČervený dizajn mlynčekov na korenie z nich robí pútavého pomocníka vo vašej kuchyni. Tu však nepresvedčí len vzhľad. Dva mlynčeky na korenie sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a majú nastaviteľný keramický mlynček. Stlačením palca upravíte pokrmy v priebehu niekoľkých sekúnd. S prídavným svetlom môžete vždy trafiť to správne množstvo soli alebo korenia.Súprava mlynčekov na červenú papriku alebo soľ Nastaviteľný keramický mlynčekMlynček na korenie možno ovládať stlačením palcaObsahuje LED svetlo pre dokonalé porciovanieVhodné na čili, korenie, morskú soľ, kuchynskú soľPoložka nie je vhodná pre veľmi hrubozrnnú soľ alebo horskú soľDetail setu mlynčeka na korenie 2v1Rozmery na jeden mlyn V x Š x H: cca 22 x 5 x 5 cmVyrobené z nehrdzavejúcej ocele, keramiky a plastuMlyn s hmotnosťou 0,3 kg Nastaviteľný keramický mlynček Potrebné sú 4 x AA batérie (1,5 V) na jeden mlynBatérie nie sú súčasťou dodávkyrozsah doručenia2 x elektrický mlynček na korenie v červenej farbeMateriálové zloženie80% nehrdzavejúca oceľ10% keramika10% plastuRD 10023276

Produkt Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená - parametre produktu

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená - história ceny a dostupnosti

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický mlynček na korenie sada 2ks RD23276, červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?