Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks - popis produktu

Moderné mlynčeky na korenieOkoreňte svoju kuchyňu týmito elektrickými mlynčekmi na korenie! Sada mlynčekov na korenie a soľ je vhodná pre širokú škálu korenín a byliniek. To znamená, že môžete dochucovať a upravovať pokrmy stlačením jediného tlačidla. Robustný keramický mlynček sa postará o to, aby si mleté ​​korenie zachovalo sviežu vôňu. Môžete tiež jednoducho nastaviť úroveň mletia. Súprava mlynčeka zaujme aj moderným a lesklým vzhľadom.Poznámka: Batérie vložte na 100 % presne a zacvaknite ich na miesto. Po vložení batérie ju pevne utiahnite (kým nezacvakne na miesto), aby bola spodná časť pevne upevnená a znova vložte okrúhlu plastovú ochranu, aby batérie bezpečne držali. Nevhodné pre veľmi hrubozrnnú soľ alebo horskú soľ.Mlynček na korenie vyrobený z nehrdzavejúcej ocele v sade 2 ksNa soľ, korenie a iné korenie a bylinkyRobustný keramický mlynček pre dlhú životnosťBrúsenie stlačením tlačidla - S praktickým LED svetlomPre jednoduché naplnenie stačí odlepiť krytModerný dizajn ako pútač na jedálenskom stolePriebežne upravujte veľkosť zrna pomocou skrutky s hlavouDetail mlynčeka na soľ a korenieRozmery V x H: cca 23 x 5 cmHmotnosť: cca 280 g každýVyžaduje 4x AA batérie na milimeterMateriál: nerez, keramika, plastFarba: Čiernarozsah doručenia2x mlynček na soľBez batériíMateriálové zloženie90% nehrdzavejúca oceľ10% keramikaRD 10047453

Produkt Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks patrí do skupiny produktov Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks - parametre produktu

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks - história ceny a dostupnosti

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Moderné mlynčeky na korenie RD47453, 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?